Sprookjesachtig mooi: Park Beresteyn, comfortabel wonen op een prachtige buitenplaats

06 november 2023

Welkom in Park Beresteyn: een prachtige groene buitenplaats in Voorschoten waar je in de nabije toekomst van hedendaags comfort geniet. De bouw van het nieuwbouwproject is in volle gang en er zijn momenteel nog twee mogelijkheden om hier te komen wonen.

Op deze prachtige, groene locatie worden 43 comfortabele 3- en 4-kamer­appartementen gerealiseerd, verdeeld over drie stijlvolle, kleinschalig opgezette villa’s. Ook komt er een gezamenlijke, half-verdiepte privé parkeergarage voorzien van een fraaie daktuin. Het vierde gebouw is Het Gastenhuis dat voorziet in een aanbod van hoogwaardige zorg. Park Beresteyn wordt zo ingericht dat jij als toekomstige bewoner een hoge mate van privacy geniet in de grote gemeenschappelijke, parkachtige tuin.

Beschikbaar woningaanbod
De twee nog beschikbare appartementen (bouwnummers 1 en 33) liggen beiden op de begane grond en hebben een royaal woonoppervlak van circa 110 m². Meer dan genoeg plek om heerlijk comfortabel te wonen. De appartementen beschikken over een ruime en lichte woonkamer, twee slaapkamers, een luxe badkamer voorzien van sanitair en tegelwerk en een eigen buitenruimte met uitzicht op de mooie groene omgeving. Jouw auto kun je parkeren op je eigen parkeerplek in de parkeergarage.

Interesse?
Spreekt wonen in Park Beresteyn jou aan en heb je interesse in één van de laatste twee appartementen? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Park Beresteyn?

Bekijk ook het project Park Beresteyn

In verkoop
custom media
Meer informatie

Park Beresteyn

Voorschoten

102m - 174m woonoppervlakte
€ 688.850 tot € 1.499.850