Park Beresteyn, Voorschoten

In verkoop

Wonen op uw eigen landgoed!

Park Beresteyn

Welkom in Park Beresteyn: een buitenplaats waar u in de nabije toekomst van hedendaags comfort geniet. Als onderdeel van een reeks van historische landgoederen een ware parel.

Een bijzondere ontwikkeling op een locatie met een veelomvattende ontwikkelingsgeschiedenis. De tuin– en parkaanleg van Beresteyn speelt een belangrijk rol in dit plan. De aanleg zal worden hersteld en gerevitaliseerd, wat Beresteyn een bijzondere woon– en verblijfskwaliteit zal geven.

Op deze fantastische locatie kunt u straks wonen in één van de 43 comfortabele, luxe drie- en vierkamer koop­appartementen en penthouses. Verdeeld over drie stijlvolle, kleinschalig opgezette villa’s met een gezamenlijke, half-verdiepte privé parkeergarage voorzien van een daktuin. Het vierde gebouw is Het Gastenhuis dat voorziet in een aanbod van hoogwaardige zorg. Park Beresteyn wordt zo ingericht dat toekomstige bewoners een hoge mate van privacy genieten in de grote gemeenschappelijke parkachtige tuin.

Vanuit de rust in deze landschappelijke omgeving, wandelt of fietst u zo naar het centrum van Voorschoten. Daarbij bent u ook snel in de gezellige stad Leiden, bij de Vliet en vele vaarroutes, het recreatieaanbod van Vlietlanden, het strand en de duinen van de Wassenaarse slag, tal van sportvoorzieningen en de mooiste wandel- en fietsroutes door ondermeer de landgoederenzone.

Meld u aan en blijf automatisch en vrijblijvend op de hoogte.
Lees verder...

Nieuws over Park Beresteyn

Realisatie Park Beresteyn gaat van start

In Voorschoten zijn de voorbereidingen voor de bouw van Park Beresteyn in volle gang. Zo start binnenkort de sloop van het huidige gebouw, dat plaatsmaakt voor drie stijlvolle villa’s met ruimte voor 43 comfortabele appartementen en Het Gastenhuis.

Lees verder

De bouw van Park Beresteyn gaat starten!

Goed nieuws: de bouw van Park Beresteyn, het nieuwbouwproject met prachtige appartementen in Voorschoten, gaat van start. Ruim 70% is inmiddels verkocht. Dit najaar wordt gestart met de voorbereidende werkzaamheden. De daadwerkelijke bouw start begin 2023.

Lees verder

Mooi wonen in het bosrijke gebied van park Beresteyn, Voorschoten

Op een unieke locatie in Voorschoten, midden in de bosrijke omgeving van park Beresteyn, komt een bijzonder nieuwbouwproject. In drie kleinschalig opgezette villa’s komen 43 comfortabele drie- en vierkamerappartementen en penthouses. En ook jij kunt hier wonen!

Lees verder

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Krimwijk
213 m
Bushalte Zilverfabriek
246 m
Bushalte Schubertplantsoen
319 m
Bushalte Beethovenlaan
407 m
Bushalte Nieuw Voordorpstraat
568 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Het Kompas
1.06 km
Korte Vlietschool
1.1 km
De Thermiek mytylschool
1.18 km
Montessorischool Apollo
1.23 km
BSO Schatkist
1.47 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Aldi
1.03 km
Jumbo
1.03 km
Hoogvliet
1.25 km
Rabobank
1.3 km
Zeeman
1.48 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Apotheek Noord-Hofland
1.01 km
De Korte Vliet
1.27 km
Apotheek Leiden Zuid-West
1.28 km
Huisartsenpraktijk Zuidwest
1.29 km
Gezondheidscentrum G. van der Stoel
1.33 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Garantie

Dit project wordt gebouwd met een Woningborg garantie.