Riant en landelijk wonen in Westvaartpark fase 2C

24 april 2024

Ben je op zoek naar een royale woning midden in het Groene Hart? Dan is Westvaartpark fase 2C waar je moet zijn! Hier zijn zes riante twee-onder-één-kapwoningen te koop met een prachtige diepe achtertuin aan het water.

De twee-onder-één-kapwoningen van fase 2C liggen aan de rand van Westvaartpark en hebben woonoppervlaktes variërend van 172 tot maar liefst 188 m². Ze zijn hiermee meer dan royaal en bieden meer dan genoeg plek voor jouw hele gezien. Ze beschikken standaard over een ruime woon- en eetkamer, drie slaapkamers en een open ruimte op de zolder die nog naar wens in te delen is. Een extra slaapkamer, een hobbykamer of een fijne thuiswerkplek? Aan jou de keuze! Naar een plekje om jouw auto te parkeren hoef je hier niet te zoeken. Je kunt je auto kwijt op eigen terrein, of in de aangebouwde garage bij je woning.

Wonen in het Groene Hart
Hazerswoude-Rijndijk is een plaatsje in Zuid-Holland, midden in het Groene Hart. De huidige bebouwing bestaat uit diverse wijken met elk een eigen unieke identiteit met veel openbaar groen. Daarnaast liggen er karakteristieke woningen langs de Rijndijk, die mede de inspiratiebron vormden voor Westvaartpark. Het nieuwbouwproject zal opgaan in de typerende landelijke omgeving, maar ook zeker eigentijds aanvoelen door het stijlvolle uiterlijk. En dit natuurlijk allemaal met de kwaliteit en het comfort van nu.

Droomwoning gevonden?
Heb jij jouw droomwoning gevonden? Neem dan bij interesse contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek vertelt de makelaar je graag meer over dit nieuwbouwproject, de twee-onder-één-kapwoningen en de mogelijkheden die deze woningen jou bieden.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Westvaartpark Fase 2c?

Bekijk ook het project Westvaartpark Fase 2c

In verkoop
custom media
Meer informatie

Westvaartpark Fase 2c

Hazerswoude-Rijndijk

4 woningen beschikbaar
172m - 188m woonoppervlakte
€ 785.000 tot € 840.000