Riant wonen in Westvaartpark fase 2C

26 juni 2024

Ben je op zoek naar een royale woning in het Groene Hart? Dan ben je in Westvaartpark in Hazerswoude-Rijndijk op de juiste plek. Hier is nog een fraaie twee-onder-één-kapwoning te koop met een woonoppervlakte van maar liefst 188 m².

Deze duurzame en riante tweekapper (bouwnummer 110) biedt jou, met een royale keuken en living en standaard drie ruime slaapkamers, een zee aan ruimte. Daarnaast is er op de zolderverdieping nog een grote ruimte die je naar eigen wens kunt indelen. De woning is verder voorzien van een standaard uitbouw van 1,2 meter en een aangebouwde garage en er zijn nog verschillende opties om jouw woning verder uit te breiden.

Niet alleen de woning is royaal, ook in de achtertuin is heel veel ruimte om volop te genieten (kaveloppervlak 350 m²). De tuin ligt op het oosten, is prachtig diep en grenst aan de achterzijde aan het water. Dankzij de grote raampartijen is de woning heerlijk licht en met de openslaande deuren naar de tuin geniet je hier volop van de ruimte, de rust en het groen. De koopsom voor deze woning bedraagt € 840.000,- v.o.n.

Interesse?
Heb jij interesse in deze prachtige twee-onder-één-kapwoning in Westvaartpark, net ver van steden als Leiden en Den Haag? Pak dan nu deze kans en neem contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Westvaartpark Fase 2c?

Bekijk ook het project Westvaartpark Fase 2c

In verkoop
custom media
Meer informatie

Westvaartpark Fase 2c

Hazerswoude-Rijndijk

2 woningen beschikbaar
172m - 188m woonoppervlakte
€ 785.000 tot € 840.000