Vrijstaand wonen aan het water in De Thuishaven

13 juni 2024

Is het jouw droom om vrijstaand te wonen aan het water met een eigen aanlegplek voor een boot? Deze droom kan werkelijkheid worden in De Thuishaven in Hoogmade. De luxe, vrijstaande villa’s van dit nieuwbouwproject bij de haven zijn momenteel in verkoop.

In De Thuishaven komen - op de plek van de voormalige werf en oude jachthaven, direct aan de Wijde Aa - zes unieke, vrijstaande villa’s met een maritieme uitstraling. Vanuit jouw achtertuin start je de mooiste vaartochten en geniet je aan de waterkant heerlijk van de zon. Ook binnen is het volop genieten. Met woonoppervlaktes variërend van maar liefst 220 tot 240 m² bieden de villa’s je namelijk alle ruimte om jouw woonwensen waar te maken. Ze zijn onder andere voorzien van een riante living en woonkeuken, meerdere slaap- en werkruimtes, een royale badkamer en een grote berging. De villa’s zijn te koop vanaf € 1.070.000,- v.o.n.

Duurzaam en energiezuinig wonen
In jouw BENG woning in De Thuishaven woon je duurzaam en energiezuinig, met energielabel A+++. De villa’s worden optimaal geïsoleerd en voorzien van een eigen warmtepomp in combinatie met vloerverwarming en -koeling. Hierdoor geniet je het hele jaar door van een aangenaam binnenklimaat. Daarnaast worden de woningen ook nog eens natuurinclusief gebouwd met een zo laag mogelijke impact op het milieu.

Natuurrijke en centrale ligging
In het knusse Hoogmade lijkt het leven net iets langzamer te gaan. Zo kun je er nog beter van genieten. Winkels en gezellige horeca zijn er binnen handbereik, maar je bent ook zo in de prachtige natuur waar je mooie vaar-, fiets- en wandeltochten maakt. Dankzij de centrale ligging van Hoogmade ben je daarnaast in no-time in Alphen aan den Rijn en Leiden. En via de A4 zijn ook Den Haag, Amsterdam en Schiphol niet ver weg.

Wonen in De Thuishaven?
De verkoop van De Thuishaven is momenteel in volle gang. Wil jij weten hoe je (alsnog) kans kunt maken op een woning in dit nieuwbouwproject? Neem dan contact op met de verkopend makelaar en informeer naar de mogelijkheden.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Thuishaven?

Bekijk ook het project De Thuishaven

In verkoop
custom media
Meer informatie

De Thuishaven

Hoogmade

2 woningen beschikbaar
200m - 219m woonoppervlakte
€ 1.070.000 tot € 1.300.000