Inschrijving De Thuishaven nog enkele dagen geopend

30 mei 2024

Afgelopen week startte onder veel belangstelling de verkoop van nieuwbouwproject De Thuishaven in Hoogmade. Je kunt je nu inschrijven voor jouw favoriete villa(’s) aan het water. De inschrijving is nog geopend tot maandag 3 juni a.s. 12.00 uur.

In de Thuishaven komen 6 duurzame, vrijstaande villa’s met een maritieme uitstraling. De villa’s komen op de plek van de voormalige werf en oude jachthaven, direct aan de Wijde Aa; het perfecte startpunt om prachtige vaartochten te maken. De villa’s bieden je met woonoppervlaktes van maar liefst 220 tot 240 m² alle ruimte om jouw woonwensen waar te maken en zijn onder andere voorzien van een riante living en woonkeuken, meerdere slaap- en werkruimtes, een royale badkamer, een grote berging en een eigen ligplaats aan het water. De villa's zijn te koop vanaf € 1.070.000,- v.o.n.

Ontdek meer op de projectwebsite
De projectwebsite van De Thuishaven is inmiddels aangevuld met alle benodigde verkoopinformatie om jou een goed beeld te geven van de verschillende villa’s binnen dit nieuwbouwproject. Je vindt er onder het kopje ‘downloads’ onder andere de verkoopbrochure, verkooptekeningen en de prijslijst. Liever een gedrukt exemplaar van de verkoopbrochure? Dan kun je deze ook afhalen bij de verkopend makelaar van De Thuishaven. Heb jij jouw favoriete woning gevonden? Schrijf je dan via het digitale inschrijfformulier op de website in voor de villa van jouw voorkeur voor 3 juni a.s. 12.00 uur.

Toewijzing van de villa's
De 6 villa’s van De Thuishaven zullen na 3 juni worden toegewezen. Indien er voor een bepaalde woning meerdere inschrijvingen binnenkomen, zal bij de toewijzing ook worden gekeken naar motivatie, aankoopbereidheid en financiële zekerheid. Via de downloadsknop op de projectwebsite vind je hierover meer informatie. Wil je graag meer weten over het toewijzen, of heb je andere vragen over dit nieuwbouwproject? Dan staat de makelaar je graag te woord.

Laat deze kans niet aan je voorbij gaan!
Heb je interesse in één van deze prachtig gelegen vrijstaande nieuwbouwwoningen aan het water met een eigen ligplaats? Laat deze unieke kans niet aan je voorbij gaan. Schrijf je in voor maandag 3 juni 12.00 uur en hopelijk wordt deze prachtige en unieke woonlocatie straks jouw nieuwe thuishaven!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Thuishaven?

Bekijk ook het project De Thuishaven

In verkoop
custom media
Meer informatie

De Thuishaven

Hoogmade

6 woningen beschikbaar
200m - 219m woonoppervlakte
€ 1.070.000 tot € 1.300.000