Nog enkele riante tweekappers te koop in Westvaartpark fase 2C

10 mei 2024

Landelijk wonen in het Groene Hart, maar toch dicht bij steden als Leiden en Alphen aan den Rijn; dat is wonen in Westvaartpark in Hazerswoude-Rijndijk. In fase 2C van dit nieuwbouwproject zijn er momenteel nog enkele riante tweekappers te koop.

De statige tweekappers XL van Westvaartpark fase 2C liggen op een rustige plek aan de rand van de nieuwe woonwijk. Met woonoppervlaktes variërend van 172 tot 188 m², drie slaapkamers, een grote zolderverdieping en een aangebouwde garage bieden ze jou heel veel plek om jouw woondroom werkelijkheid te laten worden. Daarnaast hebben ze allemaal een prachtige diepe achtertuin aan het water (op het oosten). Dankzij de grote raampartijen zijn de woningen heerlijk licht en met de openslaande deuren naar de tuin geniet je hier volop van de ruimte, de rust en de natuur om je heen. De tweekappers zijn beschikbaar vanaf € 795.000,- v.o.n.

Interesse?
Spreekt wonen in zo'n riante tweekapper in Westvaartpark jou aan? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt deze je graag meer over de mogelijkheden die Westvaartpark jou biedt.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Westvaartpark Fase 2c?

Bekijk ook het project Westvaartpark Fase 2c

In verkoop
custom media
Meer informatie

Westvaartpark Fase 2c

Hazerswoude-Rijndijk

4 woningen beschikbaar
172m - 188m woonoppervlakte
€ 785.000 tot € 840.000