Westvaartpark fase 2C: landelijk wonen in een riante tweekapper

29 mei 2024

Een riant woonoppervlak, standaard drie ruime slaapkamers en een grote zolderverdieping die je nog naar wens kunt indelen. Het zijn allemaal kenmerken van bouwnummer 113 van Westvaartpark fase 2C in Hazerswoude-Rijndijk. We lichten deze tweekapper verder voor je uit.

Het woonoppervlak van deze twee-onder-één-kapwoning XL is met 172 m² meer dan royaal. Naast de ruime slaapkamers en zolderverdieping beschikt deze woning ook over een aangebouwde garage. De woning is verder voorzien van een standaard uitbouw van 1,2 meter en er zijn nog verschillende opties om de woning verder uit te breiden. Zo maak je er helemaal jouw droomwoning van! Ook een fijne achtertuin ontbreekt niet. Deze ligt op het oosten, is prachtig diep en grenst aan de achterzijde aan het water. Dankzij de grote raampartijen is de woning heerlijk licht en met de openslaande deuren naar de tuin geniet je hier volop van de ruimte, de rust en de natuur om je heen. De koopsom voor deze woning bedraagt € 789.500,- v.o.n.

Rustig en groen wonen
Hazerswoude-Rijndijk is een plaats in Zuid-Holland, te midden van het Groene Hart. De huidige bebouwing bestaat uit diverse wijken met elk een eigen unieke identiteit en veel openbaar groen. Daarnaast liggen er karakteristieke woningen langs de Rijndijk, die mede de inspiratiebron vormden voor Westvaartpark. De woningen worden voorzien van diverse stijlelementen die de wijk tot een geheel maakt. Denk aan ramen met roedeverdeling, luifels en overstekken, maar ook aan houten gevelbekleding en accentstenen. De statige tweekappers XL van fase 2C komen op een rustige plek aan de rand van deze nieuwe woonwijk.

Droomwoning gevonden?
Zie jij jezelf al wonen in deze prachtige twee-onder-één-kapwoning XL en genieten van de rust, ruimte en landelijke omgeving? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek. Deze vertelt je graag meer over dit nieuwbouwproject en de mogelijkheden die deze woning jou biedt.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Westvaartpark Fase 2c?

Bekijk ook het project Westvaartpark Fase 2c

In verkoop
custom media
Meer informatie

Westvaartpark Fase 2c

Hazerswoude-Rijndijk

3 woningen beschikbaar
172m - 188m woonoppervlakte
€ 785.000 tot € 840.000