Laatste twee luxe villa’s te koop in De Thuishaven

10 juli 2024

Royaal en vrijstaand wonen aan het vaarwater met een eigen aanlegplek voor een boot: het kan in De Thuishaven in Hoogmade. Inmiddels zijn in dit nieuwbouwproject de laatste twee luxe, vrijstaande villa's te koop. We lichten deze fraaie woningen voor je uit.

De laatste twee villa’s (bouwnummers 4 en 5) van het type Windwijzer, bieden je met een oppervlakte van 226 m² meer dan genoeg ruimte om jouw woondroom waar te maken. Ze zijn voorzien van een riante living en woonkeuken, meerdere slaap- en werkruimtes, een royale badkamer, grote berging of levensloopbestendige indeling! Vanuit de weelderige achtertuin start je de mooiste vaartochten op de Hollandse plassen en geniet je aan de waterkant heerlijk van de zon. De koopsom voor deze villa’s bedraagt € 1.125.000,- v.o.n.

Duurzaam en energiezuinig
Kies je voor een woning in De Thuishaven, dan ben je helemaal voorbereid op de toekomst. De woningen zijn onder andere voorzien van een warmte-terugwin-installatie. Hiermee krijg je een optimale luchtkwaliteit in jouw woning en een gezonde leefomgeving. Daarnaast zijn de woningen uitgerust met een bodemwarmtepomp in combinatie met vloerverwarming en -koeling, wat zorgt voor een fijn woonklimaat. Dit bij elkaar resulteert in een comfortabele en energiezuinige woning met energielabel A+++.

Natuurrijke en centrale ligging
In het knusse Hoogmade lijkt het leven net iets langzamer te gaan. Zo kun je er nog beter van genieten. Winkels en gezellige horeca zijn er binnen handbereik, maar je bent ook zo in de prachtige natuur waar je mooie vaar-, fiets- en wandeltochten maakt. Dankzij de centrale ligging van Hoogmade ben je daarnaast in no-time in Alphen aan den Rijn en Leiden. En via de eigen oprit op de A4 zijn ook Den Haag, Amsterdam en Schiphol niet ver weg.

Meer weten over De Thuishaven?
Wil je graag meer weten over dit nieuwbouwproject en deze laatste twee villa’s? Kijk dan voor meer informatie op de projectwebsite. Neem bij concrete interesse contact op met de verkopend makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Thuishaven?

Bekijk ook het project De Thuishaven

In verkoop
custom media
Meer informatie

De Thuishaven

Hoogmade

2 woningen beschikbaar
200m - 219m woonoppervlakte
€ 1.070.000 tot € 1.300.000