Realisatie Park Beresteyn gaat van start

15 december 2022

In Voorschoten zijn de voorbereidingen voor de bouw van Park Beresteyn in volle gang. Zo start binnenkort de sloop van het huidige gebouw, dat plaatsmaakt voor drie stijlvolle villa’s met ruimte voor 43 comfortabele appartementen en Het Gastenhuis.

Park Beresteyn komt op een historische buitenplaats. De luxe en comfortabele appartementen en penthouses zijn van alle gemakken voorzien. Ze hebben een royale woonkamer, één of twee badkamers en minimaal twee slaapkamers. Meer dan genoeg ruimte dus om fijn te wonen. De ramen van de appartementen lopen van de vloer tot aan het plafond. Hierdoor zijn de appartementen heerlijk licht en hebben een prachtig uitzicht op de groene omgeving. Jouw auto kun je parkeren in de half-verdiepte parkeergarage. Hier beschik je sowieso over één parkeerplaats en heb je de mogelijkheid voor een tweede. Het Gastenhuis, dat in de vierde villa wordt gevestigd, voorziet straks in een aanbod van hoogwaardige zorg.

Vele voorzieningen om de hoek
Vanuit de rust in de bosrijke omgeving van Park Beresteyn, wandel of fiets je zo naar het centrum van Voorschoten. Ook het zwembad, de tennisbaan en de golfbaan zijn om de hoek. Daarnaast zijn diverse andere voorzieningen niet ver weg. In een mum van tijd sta je bij de Vliet en vele vaarroutes, in de gezellige stad Leiden, bij het recreatieaanbod van Vlietlanden, het strand en de duinen van de Wassenaarse slag en de mooiste fiets- en wandelroutes. Ideaal toch?!

Interesse in wonen in Park Beresteyn?
Er zijn op dit moment nog enkele appartementen te koop. Benieuwd of één van deze appartementen aansluit bij jouw woonwensen? Check de actuele beschikbaarheid op de projectwebsite of vraag de verkopend makelaar naar meer informatie.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Park Beresteyn?

Bekijk ook het project Park Beresteyn

In verkoop
custom media
Meer informatie

Park Beresteyn

Voorschoten

102m - 174m woonoppervlakte
€ 688.850 tot € 1.499.850