Kijkmiddag Nieuwe Rede in Leimuiden op 5 april a.s.

28 maart 2024

De bouw van nieuwbouwproject Nieuwe Rede in Leimuiden loopt voorspoedig. De contouren van de tweede fase zijn al goed te zien. Nieuwsgierig? Kom dan op vrijdag 5 april a.s. naar de kijkmiddag om de fantastische locatie en de in aanbouw zijnde woningen te bekijken.

Het woningaanbod in Nieuwe Rede bestaat uit diverse vrijstaande en twee-onder-één-kapwoningen aan de polder, het groene hart van de wijk of de Ringvaart. Alle woningen beschikken over een al dan niet optionele ligplaats direct aan de tuin of op loopafstand in de binnenhaven. Van het woningaanbod zijn er op dit moment nog enkele woningen te koop. Naar verwachting zal de oplevering plaatsvinden vanaf het vierde kwartaal van 2024.

Kom naar de kijkmiddag op de bouwlocatie
Tijdens de kijkmiddag word je ontvangen in het verkoopcentrum, waar je alle impressies, de huidige kavelkaart en brochures kunt inzien. Daarnaast staan de projectontwikkelaar en de verkopend makelaar voor je klaar om je meer te vertellen over dit nieuwbouwproject en om al jouw vragen te beantwoorden. Ook kun je de vorderingen van de bouw bekijken en de prachtige weidse omgeving ervaren. Je bent op 5 april van harte welkom tussen 16.00 en 17.30 uur. Lees meer over de kijkmiddag op de projectwebsite.

Meer weten over dit nieuwbouwproject?
Wil jij graag meer weten over Nieuwe Rede, maar ben je niet in de gelegenheid om op 5 april naar de kijkmiddag te komen? Kijk dan op de projectwebsite of neem contact op met de verkopend makelaar voor meer informatie. Deze staat je graag te woord.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Nieuwe Rede?

Bekijk ook het project Nieuwe Rede

In verkoop
custom media
Meer informatie

Nieuwe Rede

Leimuiden

18 woningen beschikbaar
152m - 185m woonoppervlakte
€ 815.000 tot € 1.345.000