Nieuwe Rede - Fase 2, Leimuiden

In verkoop

Meld u nu aan op www.nieuwerede.nl

Nieuwe Rede - Fase 2

Bezoek de projectwebsite www.nieuwerede.nl voor meer informatie!

NIEUWE REDE FASE 2 - START BOUW JUNI 2023

Wonen tussen water en polder in Leimuiden

ACTUELE STATUS
Het aanbod in fase 2 bestaat uit diverse vrijstaande en twee-onder-een-kapwoningen aan de polder en de Ringvaart. Nagenoeg alle woningen beschikken over een al dan niet optionele ligplaats direct aan of tegenover de woning. Diverse woningen in deze fasen zijn al verkocht, enkele woningen staan nog onder optie dan wel zijn beschikbaar. Neem bij concrete interesse voor een woning in het plan contact met ons op voor meer informatie over het actuele aanbod en de beschikbaarheid van de woningen.

THUISHAVEN NIEUWE REDE
Wonen te midden van de natuur en omringd door water? Het kan in dit unieke, eigentijdse nieuwbouwproject in Leimuiden. Naast de prachtige, volledig natuurlijke ligging zijn alle woningen stuk voor stuk bijzonder comfortabel, toekomstbestendig en vol karakter.

CENTRAAL IN HET GROENE HART
Leimuiden is de noordwestelijke poort tot het Groene Hart; een landelijke dorpskern gelegen tussen de ringvaart van de Haarlemmermeerpolder en de eindeloze polders van het Groene Hart. Dat betekent vanuit de eigen achtertuin genieten van weidse vergezichten en de avondzon en luisteren naar overvliegende vogels en het rustgevende geluid van kabbelend water en ruisende rietkragen. Door de centrale ligging nabij de A4 betekent het ook dat de gezellige steden als Amsterdam en Leiden, net als het strand van Noordwijk, bijzonder dichtbij liggen. Het beste van beide werelden dus.

UNIEKE LIGGING
Natuurlijker kunt u bijna niet wonen: Nieuwe Rede ligt op een dijk, aan de rand van een van ’s lands eindeloze en altijd pittoreske polders. Alle woningen zijn voorzien van ruime tuinen, de meeste liggen aan vaarwater en beschikken over een directe ligplaats aan de woning, in het haventje of het binnenwater. De veranda’s, terrassen en de lage, licht ogende bebouwing dragen bij aan het buitengevoel. De natuurlijke oevers aan de ringvaartzijde, de stijlvolle bomen en hagen en het park in het midden van de wijk doen de rest.

WONEN MET LIGPLAATS AAN HET WATER
Het grootste deel van de woningen ligt direct aan het water en heeft ook een eigen ligplaats. Voor de woningen die niet direct aan het water liggen maar op de dijk is er de mogelijkheid tot een eigen ligplaats op loopafstand. Zo stapt u wanneer u maar wilt in uw eigen sloep/boot om te genieten van allerlei mooie vaarroutes naar o.a. De Kaag, de Westeinderplassen, het Braassemermeer of bijvoorbeeld het centrum van Leiden of Amsterdam.

TOEKOMSTBESTENDIG
Nieuwe Rede staat voor een nieuwe plek, voor een nieuwe (thuis)haven. Een thuis, waar u volledig tot rust komt. Alle woningen bieden daarbij de mogelijkheid tot gelijkvloers wonen, zodat u er ook in de toekomst met veel plezier kunt verblijven. Wonen in Nieuwe Rede wil zeggen genieten van rust, natuur en water, voor nu én later.

ENERGIENEUTRAAL WONEN IN NIEUWE REDE
De woningen die in fase 2 van de van Nieuwe Rede worden aangeboden worden gasloos energieneutraal (ENG) gebouwd en hebben het hoogst haalbare energielabel (A++++). Dat is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee!
Dit kan afhankelijk van op uw huidige woning oplopende tot een besparing van honderden euro's per maand.

DUURZAME EN GASLOZE INSTALLATIES
Door middel van de grote hoeveelheid zonnepanelen kunnen de woningen in hun eigen energiebehoefte voorzien. Daarnaast zorgt de eigen warmtepomp ervoor dat natuurlijke koude en warmte uit de bodem via vloerverwarming en -koeling de woningen het hele jaar voorziet van een behaaglijke temperatuur. Naast de optimale isolatie worden de woningen ook voorzien van een geavanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning. Dit energiezuinige systeem zorgt ervoor dat er altijd schone lucht in huis is en geeft daardoor een gezond en comfortabel binnenklimaat. Wilt u nog meer energie opwekken, om daarmee bijvoorbeeld uw elektrische auto ook op te laden, dan kan het aantal panelen worden uitgebreid.

PLANNING
De bouw van Nieuwe Rede fase 2 is gestart! De aannemer verwacht de eerste woningen begin 2025 op te leveren. Nog voldoende tijd om uw eigen woning te verkopen en u voor te bereiden op de oplevering van een unieke toekomstbestendige woning en woonomgeving!

INTERESSE EN LOCATIEBEZOEK?
Heeft u interesse in deze woning? Neem dan contact op met Drieman Garantiemakelaars voor het meest actuele aanbod en uw mogelijkheden voor de aankoop van deze woning. Bij concrete interesse maken wij graag een afspraak in onze speciaal ingerichte verkoopruimte op de locatie zodat u de unieke woonbeleving kunt ervaren en zelfs alvast eens in uw misschien wel toekomstige tuin kan staan! Misschien wordt Nieuwe Rede dan straks ook uw nieuwe thuishaven!
Lees verder...

Nieuws over Nieuwe Rede - Fase 2

Waterrijk wonen in Nieuwe Rede, Leimuiden

In het midden van de vele wateren in het westen van Nederland ligt Nieuwe Rede. Met woningen direct aan of vlak bij het doorgaande vaarwater, binnenwater of het haventje is het hier fantastisch wonen. De meeste woningen beschikken zelfs over een eigen ligplaats.

Lees verder

Start bouw evenement Nieuwe Rede fase 2 in Leimuiden

Eind juni was in Leimuiden het start bouw evenement van Nieuwe Rede fase 2. Zowel kopers als andere geïnteresseerden waren bij dit moment aanwezig, waarbij er voor de toekomstige bewoners tevens ruimte was om kennis te maken met hun toekomstige buren.

Lees verder

Bouw Nieuwe Rede fase 2 gestart

Afgelopen donderdag is in Leimuiden de bouw van Nieuwe Rede fase 2 officieel gestart. Na alle voorbereidingen afgelopen maand worden nu de eerste bouwputten gegraven. Benieuwd naar deze unieke woonlocatie? Bezoek dan op zaterdagen de bouwlocatie.

Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Immink
221 m
Bushalte Dennenlaan
501 m
Bushalte Lisserweg
729 m
Bushalte Rietlanden
743 m
Bushalte Acacialaan
825 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
IKC de Lei (Q3 2020)
725 m
OBS de Torenvalk
799 m
Chr. Basisschool de Schakel
1.45 km
Polderrakkers
4.74 km
antoniusschool
4.77 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
BouwCenter
975 m
DIO Drogist
1.45 km
Dirk van den Broek
2.14 km
Trekpleister
2.15 km
Zeeman
2.96 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Kring Apotheek Alkemade
2.06 km
Kring-apotheek Waterryck
2.97 km
Mediq Apotheek Woubrugge
6.44 km
Piet v.d. Zwaard
7.95 km
Bekir
8.01 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Drieman Nieuwbouwmakelaars

Alphen aan den Rijn

Nieuwe Rede - Fase 2

Is een ontwikkeling van:

Vibu Projectontwikkeling