Bouw Nieuwe Rede fase 2 gestart

07 juni 2023

Afgelopen donderdag is in Leimuiden de bouw van Nieuwe Rede fase 2 officieel gestart. Na alle voorbereidingen afgelopen maand worden nu de eerste bouwputten gegraven. Benieuwd naar deze unieke woonlocatie? Bezoek dan op zaterdagen de bouwlocatie.

Wonen in Nieuwe Rede maakt al je verwachtingen waar. Leven dicht bij de stad, maar ook midden in de rust en ruimte. Hier geniet je van centraal gelegen wonen in een waterrijk gebied en een natuurrijke omgeving. Het actuele aanbod in fase 2 bestaat uit vrijstaande woningen en twee-onder-één-kapwoningen aan de polder en Ringvaart. Alle woningen zijn energieneutraal en hebben het hoogst haalbare energielabel (A++++). Daarnaast beschikt iedere woning over een ruime tuin -waarvan de meeste direct aan vaarwater liggen- en een al dan niet optionele ligplaats direct aan of tegenover de woning.

Bezoek de bouwlocatie
Nieuwsgierig naar deze unieke locatie? Je bent op zaterdagen tussen 10.00 en 12.00 uur van harte welkom in het verkoopcentrum van Nieuwe Rede. Hier kun je alle impressies, brochures en de huidige kavelkaart bekijken. Ook staat de ontwikkelaar voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Daarnaast is het mogelijk om buiten, op de exacte locatie waar de woningen gebouwd worden, de weidsheid van deze prachtige woonlocatie te ervaren. Maak hier een afspraak voor een locatiebezoek. Dit kan tot uiterlijk één dag van tevoren.

Let op: om een afspraak te kunnen inplannen dien je eerst een account aan te maken. Daarna krijg je de mogelijkheid om een locatiebezoek in te plannen. Liever geen account aanmaken? Dan kun je ook contact opnemen met de makelaar voor het inplannen van een afspraak.

Meer weten?
Ben je benieuwd naar het actuele woningaanbod in Nieuwe Rede of wil je graag meer weten over dit nieuwbouwproject? Neem dan contact op met de makelaar. Deze vertelt je graag meer.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Nieuwe Rede?

Bekijk ook het project Nieuwe Rede

In verkoop
custom media
Meer informatie

Nieuwe Rede

Leimuiden

17 woningen beschikbaar
152m - 185m woonoppervlakte
€ 815.000 tot € 1.345.000