Allerlaatste appartement te koop in Park Beresteyn

27 maart 2024

Een royaal woonoppervlak van circa 110 m², een fijne living en twee ruime slaapkamers; het zijn allemaal kenmerken van het laatste, nog beschikbare appartement in Park Beresteyn in Voorschoten. We lichten dit appartement verder voor je uit.

Het nog beschikbare, energiezuinige en toekomstbestendige appartement betreft bouwnummer 1. Deze bevindt zich op de begane grond van het gebouw, waardoor je hier optimaal kunt geniet van wonen met het prachtige groene park aan je voeten. Dankzij de ruime living en de twee slaapkamers biedt dit appartement je verrassend veel ruimte om te wonen. Het appartement is verder voorzien van een keuken van circa 9 m², een badkamer en toilet met luxe sanitair en tegelwerk en een eigen balkon. De koopsom voor dit appartement bedraagt € 749.850.- v.o.n. Dit is inclusief een eigen parkeerplaats in de garage.

Interesse?
Zie jij jezelf hier al wonen, genietend van het uitzicht op de parkachtige omgeving? Waar je geniet van de rust, maar vanwaar je ook zo in de gezellige stad Leiden bent? Laat deze kans dan niet aan je voorbij gaan en neem contact op met de verkopend makelaar. Tijdens een vrijblijvend gesprek vertelt de makelaar je graag meer over het wonen in Park Beresteyn en dit fantastische appartement.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Park Beresteyn?

Bekijk ook het project Park Beresteyn

In verkoop
custom media
Meer informatie

Park Beresteyn

Voorschoten

102m - 174m woonoppervlakte
€ 688.850 tot € 1.499.850