Zonnebeekweide in Woubrugge krijgt steeds meer vorm

28 maart 2023

In Woubrugge vordert de bouw van Zonnebeekweide snel. Inmiddels wappert de vlag in de top en gaan de dakpannen erop. Naar verwachting kunnen de kopers al na de zomer hun nieuwbouwwoning betrekken. Ook wonen in Zonnebeekweide? Het is nog mogelijk!

Zonnebeekweide bestaat uit 14 woningen, waarvan zeven benedenwoningen en zeven bovenwoningen. De eenlaagse benedenwoningen hebben een prachtige tuin met aansluitende fietsenstalling. De bovenwoningen bestaan uit twee woonlagen, waardoor hier drie slaapkamers gecreëerd kunnen worden. Daarnaast hebben ze een eigen terras op het westen met een fijn uitzicht. Uiteraard bieden zowel de beneden- als bovenwoningen je al het comfort dat je van een nieuwbouwwoning mag verwachten.

Laatste woningen beschikbaar
Op dit moment zijn in Zonnebeekweide de laatste woningen te koop. Kies je voor de gelijkvloerse benedenwoning met tuin, of toch voor die bovenwoning met uitzicht? Neem contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek en wie weet geniet jij al komend najaar in jouw nieuwbouwwoning in het gezellige Woubrugge!

Wil je op de hoogte blijven van gelijksoortige projecten

Bekijk ook het project Zonnebeekweide

Volledig verkocht
custom media
Meer informatie

Zonnebeekweide

Woubrugge

77m - 105m woonoppervlakte
€ 440.510 tot € 454.425