Verkoop Zonnebeekweide start maandag 30 mei a.s.

25 mei 2022

In Woubrugge gaat maandag 30 mei aanstaande het project Zonnebeekweide in de verkoop. Binnen dit kleinschalige nieuwbouwproject, gelegen aan de A. de Graafstraat, gaan aanstaande maandag de eerste negen woningen in de verkoop.

Het gehele nieuwbouwproject omvat in totaal 14 woningen, waarvan zeven woningen gelegen zijn op de begane grond en zeven woningen op de eerste etage. De eenlaagswoningen op de begaande grond beschikken over een prachtige tuin met aansluitende fietsenstalling en aan de voorkant van de woningen wordt een parkeerplaats gerealiseerd, samen met een speeltuin voor de kinderen. De bovenwoningen bestaan uit twee woonlagen, waardoor drie slaapkamers gerealiseerd kunnen worden. Ook hebben de bovenwoningen ieder een eigen terras op het westen. Dit gaat uiteraard gepaard met het comfort dat je van een nieuwbouwwoning mag verwachten. 

Rustige locatie, maar toch perfect bereikbaar
Nabij Leiden en Alphen aan den Rijn ligt Woubrugge, een klein dorp in de gemeente Kaag en Braassem. Dit dorp is voorzien van vele faciliteiten, zoals een basisschool, supermarkt, bibliotheek, bakker en horeca. Ook voor de tandarts, huisarts en de apotheek hoef je het dorp niet uit. Aan de rand van het dorp vind je ook vele verenigingen die een tal van sporten uitoefenen, zoals voetbal, tennis, basketbal, spinning, ballet en judo. Ook zonder sportvereniging valt er genoeg te beleven met de vele wandel- en fietsroutes in dit gebied.

Ondanks dat je vanuit je huis in enkele stappen in de polder staat, ben je in zeven minuten bij de A4 richting Rotterdam en Amsterdam en is het minder dan 20 minuten fietsen naar het centrum van Alphen aan den Rijn. Perfect gelegen, dus!

Interesse?
Ben je helemaal enthousiast geworden van Zonnebeekweide en zie je jezelf hier al wonen? Houd de projectpagina in de gaten over de start van de verkoop en vind hier alle informatie die je nodig hebt om je interesse kenbaar te maken. Je kunt ook altijd contact opnemen met de verkopend makelaar als je vragen hebt.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Zonnebeekweide?

Bekijk ook het project Zonnebeekweide

In verkoop
custom media
Meer informatie

Zonnebeekweide

Woubrugge

7 woningen beschikbaar
83m - 105m woonoppervlakte
€ 435.000 tot € 475.000