Binnenkort in verkoop: Westvaartpark fase 2C

21 maart 2024

Er is een nieuwe fase van Westvaartpark in aantocht! In fase 2C komen zes statige twee-onder-één-kapwoningen van het type XL, die jou met woonoppervlaktes variërend van 172 tot maar liefst 188 m², alle ruimte bieden om fijn te wonen.

De woningen van fase 2C komen aan de rand van Westvaartpark in Hazerswoude-Rijndijk. Ze beschikken standaard over een ruime woon- en eetkamer, een aangebouwde garage, drie slaapkamers en een open ruimte op de zolder die nog naar wens in te delen is. De grote raampartijen maken de woningen heerlijk licht. Niet alleen de woonoppervlaktes zijn royaal, ook de kaveloppervlaktes zijn riant te noemen (346 tot 408 m²). Iedere woning heeft dan ook een prachtige diepe achtertuin. Kortom, een fijne plek om heerlijk te wonen en waar je volop geniet van de ruimte, de rust en de natuur rondom je woning.

Blijf op de hoogte!
Passen bovenstaande kenmerken helemaal bij jouw woonwensen? Schrijf je dan hieronder in als geïnteresseerde van dit nieuwbouwproject en we houden je via onze nieuwsbrief op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen waaronder de start verkoop. Meer weten? Dan staat de verkopend makelaar je graag te woord.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Westvaartpark Fase 2c?

Bekijk ook het project Westvaartpark Fase 2c

In verkoop
custom media
Meer informatie

Westvaartpark Fase 2c

Hazerswoude-Rijndijk

4 woningen beschikbaar
172m - 188m woonoppervlakte
€ 785.000 tot € 840.000