Ook wonen in Bentwijck? Check de beschikbaarheid!

24 januari 2024

De inschrijving voor de derde en laatste fase van Bentwijck is gesloten en de woningen zijn inmiddels toegewezen. Ben je benieuwd of je ook nog in aanmerking kunt komen voor een woning in dit nieuwbouwproject? Neem dan contact op met de makelaar voor meer informatie.

Bentwijck komt in het gezellige Benthuizen, in het groene hart van Nederland. Daar komt op de plek van een leeg weiland een geheel nieuwe woonwijk met circa 140 koopwoningen en 54 sociale huurwoningen. Ook wordt er door de gemeente een Brede School gerealiseerd. Bentwijck wordt een ruim opgezette wijk voor jong en oud waar ontmoeting centraal staat.

Woningaanbod fase 3
In fase 3 van Bentwijck komt een gevarieerd woningaanbod, met een dorpse architectuur die past bij de rest van de nieuwe wijk. Er komen fraaie tussenwoningen, markante hoekwoningen, levensloopbestendige woningen aan het water en een unieke vrijstaande woning. Kortom, er is hier altijd wel een woning die past bij jouw woonwensen! Alle woningen zijn zeer duurzaam en energieneutraal met een energielabel A++++. Op de projectwebsite van Bentwijck vind je meer informatie over de verschillende woningen, de verkooptekeningen en de verkoopprijzen.

Planning bouw
De eerste fase van deze prachtige nieuwe woonwijk is inmiddels in aanbouw. De bouw van de derde en laatste fase start naar verwachting komend najaar, waarna de woningen volgens planning in het najaar van 2025 aan de kopers zullen worden opgeleverd.

Meer weten?
Spreekt wonen in Bentwijck jou aan en ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden om koper te worden van een woning in dit nieuwbouwproject? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Bentwijck?

Bekijk ook het project Bentwijck

In verkoop
custom media
Meer informatie

Bentwijck

Benthuizen

1 woning beschikbaar
121m - 184m woonoppervlakte
€ 469.850 tot € 949.850