Allerlaatste kans op wonen in Het Fortuyn van Voorschoten

18 maart 2024

De bouw van Het Fortuyn van Voorschoten is in volle gang. In deze nieuwbouwwijk, aan de Noordzijde van Voorschoten, komen in totaal 96 koopwoningen op een mooie locatie langs de Korte Vliet. Van de woningen is er momenteel nog slechts één te koop!

Deze laatste beschikbare woning in Het Fortuyn van Voorschoten is een prachtige halfvrijstaande villa. Het woonoppervlak van deze woning is met 144 m² heerlijk royaal. De ruime living beschikt over openslaande deuren die je direct toegang geven tot de fijne achtertuin. De eerste verdieping is voorzien van drie slaapkamers, een luxe badkamer en een separaat toilet. Daarnaast heeft deze villa op de tweede verdieping nog een extra (vierde) slaapkamer. Ook aan de auto is gedacht in de vorm van een eigen garage/berging en twee parkeerplekken op eigen terrein.

Alle woningen in Het Fortuyn van Voorschoten - en dus ook deze villa - worden hoogwaardig afgewerkt, zijn gasloos en beschikken over een energiezuinige warmptepompinstallatie en comfortabele vloerverwarming. Wanneer je dus kiest voor deze laatste villa in Het Fortuyn van Voorschoten, woon je straks in een energiezuinige en comfortabele woning die jou alle ruimte biedt om fijn te wonen! De oplevering van de woningen staat al gepland voor medio 2024.

Is dit jouw droomwoning?
Zie jij jezelf hier al wonen in je splinternieuwe, halfvrijstaande villa? Laat deze laatste kans dan niet aan je voorbij gaan en neem contact op met de verkopend makelaar. Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt deze je graag meer over deze fraaie woning.

Wil je op de hoogte blijven van gelijksoortige projecten

Bekijk ook het project Het Fortuyn van Voorschoten - Fase II

Volledig verkocht
custom media
Meer informatie

Het Fortuyn van Voorschoten - Fase II

Voorschoten

144m - 150m woonoppervlakte
€ 879.000 tot € 928.000