Allerlaatste woningen te koop in Het Fortuyn van Voorschoten

14 februari 2024

Deze week is het zover: de eerste sleutels worden overhandigd aan de gelukkige kopers van Het Fortuyn van Voorschoten. Wil jij ook wonen op deze prachtige locatie? Schrijf je dan nu in voor één van de laatste twee beschikbare woningen!

Het Fortuyn van Voorschoten komt op een mooie locatie aan de noordzijde van Voorschoten, tussen de oude Straatweg en de Korte Vliet. De architectuur van het nieuwbouwproject is een eerbetoon aan de stijl en charme van de historische woningen en oude boerderijen die je langs de Leidseweg vindt. De woningen zijn ontworpen in drie samenhangende sferen, maar ieder met zijn eigen unieke architectonische kenmerken.

Laatste twee halfvrijstaande villa’s
Het laatste beschikbare woningaanbod in Het Fortuyn van Voorschoten bestaat uit twee klassieke halfvrijstaande villa’s, die jou alle ruimte, voorzieningen en luxe bieden om fijn te wonen. De openslaande deuren in de living geven je directe toegang tot de heerlijke achtertuin. Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers, waar zich tevens een luxe badkamer en een separaat toilet bevinden. Daarnaast is er op de tweede verdieping nog een extra (vierde) slaapkamer. De villa’s beschikken ook over een eigen garage/berging en op eigen terrein is ruimte om twee auto’s te parkeren. Kortom, genoeg plek voor jouw hele gezin!

Bemachtig jouw droomwoning
Zie jij jezelf al wonen op deze prachtige plek in Voorschoten en heb je interesse in één van de laatste twee beschikbare woningen? Twijfel dan niet langer en neem contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek.

Wil je op de hoogte blijven van gelijksoortige projecten

Bekijk ook het project Het Fortuyn van Voorschoten - Fase II

Volledig verkocht
custom media
Meer informatie

Het Fortuyn van Voorschoten - Fase II

Voorschoten

144m - 150m woonoppervlakte
€ 879.000 tot € 928.000