Verkoop Het Fortuyn van Voorschoten fase 2 start 22 maart a.s.

17 maart 2022

Aanstaande dinsdag om 9.00 uur start de (online) verkoop van Het Fortuyn van Voorschoten fase 2. In totaal worden er in deze fase 34 klassieke koopwoningen aangeboden, die variërend zijn qua ligging, woningtype, indeling en plattegronden.

Het aanbod in deze fase van Het Fortuyn van Voorschoten is divers. Zo komen er Laanwoningen, Vlietwoningen, Plantsoenwoningen en Halfvrijstaande villa’s. Kortom, voor ieder wat wils! Op de projectwebsite kun je de verschillende woningen bekijken en alvast je voorkeuren doorgeven via jouw persoonlijke account. Vanaf 22 maart kun je jouw inschrijving definitief maken. De inschrijving is geopend tot donderdag 31 maart a.s. 17.00 uur.

In Het Fortuyn van Voorschoten is het heerlijk thuiskomen. Vanaf het moment dat je de woonwijk binnenrijdt of loopt, is het genieten geblazen. Fraaie bomen en hagen, kleurrijke bloemen en prachtige planten zorgen voor een weldaad aan groen. In de omgeving kun je heerlijk wandelen en fietsen. Voor de kinderen komen er speciaal voor hen ingerichte speelplekken waar ze naar hartenlust kunnen spelen. Ook is er in de wijk volop ruimte voor ontmoeting en gezelligheid.

Meer weten?
Heb je nog vragen over deze fase van Het Fortuyn van Voorschoten of over de inschrijfprocedure? Kijk op de projectwebsite of neem contact op met de verkopend makelaar voor meer informatie.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Het Fortuyn van Voorschoten - Fase II?

Bekijk ook het project Het Fortuyn van Voorschoten - Fase II

In verkoop
custom media
Meer informatie

Het Fortuyn van Voorschoten - Fase II

Voorschoten

10 woningen beschikbaar
133m - 150m woonoppervlakte
€ 694.000 tot € 937.000