Verhuur start binnenkort | The Hill, Zoeterwoude

15 oktober 2019

Maak kennis met The Hill: een plek voor levensgenieters op een dynamische locatie, aan de rand van de jonge wijk Verde Vista in Zoeterwoude. Met de mooie polders, uitvalswegen en de gezellige stad Leiden om de hoek woon je hier op een toplocatie!

The Hill telt 87 vrije sector huurappartementen in maar liefst 11 verschillende typen. Elk appartement is voorzien van een luxe keuken met inbouwapparatuur en een prachtig antraciet composiet werkblad, een trendy badkamer voorzien van modern sanitair en een eigen parkeerplaats. De appartementen die aan de zijde van de A4 zijn gesitueerd, hebben een terras dat uitkijkt op de mooie, centrale binnentuin van The Hill. De andere appartementen hebben een balkon of loggia als buitenruimte. 

The Hill is een uitstekende locatie voor de forens, want het appartementengebouw ligt direct aan de A4. Via de snelweg ben je in no-time in Leiden, Den Haag, Amsterdam of Schiphol. Natuurlijk kun je voor woon-werkverkeer naar Leiden ook gebruikmaken van het openbaar vervoer of de fiets. Binnen een kwartiertje ben je in het centrum van de Leidse binnenstad!

Bekijk ook het project The Hill Zoeterwoude

Volledig verhuurd
Meer informatie

The Hill Zoeterwoude

Zoeterwoude


€ 881 tot € 1.231
72 m2 - 99 m2 woonoppervlakte