Start verkoop 15 juni | Westend fase 2, Roelofarendsveen

09 juni 2019

Na het succes van Westend fase 1 start nu ook de ontwikkeling van fase 2: 38 tweekappers en rijwoningen met een geweldige ligging aan het water. Wil jij elke dag een vakantiegevoel hebben? Kom dan naar de start verkoop op 15 juni. 

Wonen in Westend betreft het gebied tussen de lintbebouwing aan het Westeinde en de Braassemdreef. In totaal zullen hier circa 236 woningen op 3 eilanden worden gerealiseerd. De eilanden bestaan uit Middeneiland, Westereiland en Oostereiland. Fase 2 wordt gerealiseerd op het Westereiland. In totaal worden hier 4 verschillende woningtypes gebouwd, namelijk de typen Smaragd, Saffier, Robijn en het type Opaal: een nieuw, zeer ruim woningtype. 

Alle woningen hebben een prachtige ligging aan het water. Daarnaast is een aantal woningen voorzien van een rieten kap en zijn er fraaie combinaties met steen en hout. Het project kenmerkt zich dan ook door de gevarieerde, landelijke uitstraling en voelt oer-Nederlands fijn. Wonen op deze locatie is elke dag weer een genot. 

Laat jouw woondroom uitkomen en kom zaterdag 15 juni naar de start verkoop van dit unieke nieuwbouwproject. De start verkoop vindt plaats tussen 11:00 en 13:00 uur in het restaurant Tussen Kaag en Braassem, Regenboogweg 102, Nieuwe Wetering. Graag tot dan! 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Westend - Westereiland - Roelofarendsveen?

Bekijk ook het project Westend - Westereiland - Roelofarendsveen

In verkoop
Meer informatie

Westend - Westereiland - Roelofarendsveen

Roelofarendsveen


€ 420.000 - € 655.000
139 m2 - 185 m2 woonoppervlakte