Sloopwerkzaamheden Octagon gestart

13 april 2021

In Leiden is begonnen met de sloopwerkzaamheden als voorbereiding voor de realisatie van Octagon. Bovenop de plint van het oude ABN Amro kantoor, waar enkele commerciële ruimten en een hotel komen, worden twee bijzondere woontorens gerealiseerd.

Octagon komt op een unieke en zeer centrale locatie. Je woont hier namelijk op loopafstand van de vele winkels, voorzieningen en het bruisende stadsleven van Leiden. Ook het NS station is nabij. Daarmee zijn steden als Den Haag, Haarlem en Amsterdam gemakkelijk bereikbaar. Octagon is onderdeel van de totale metamorfose van het stationsgebied, tot een aantrekkelijk gebied waar wonen, werken, winkelen, reizen en verblijven op een prettige manier samenkomen. In de twee woontorens komen in totaal 79 luxe koopappartementen, waarbij wooncomfort voorop staat.

Interesse?
Spreekt wonen in Octagon jou aan? Dan hebben we goed nieuws. Er is namelijk nog kans om te wonen in de Westtoren van Octagon! Benieuwd welke appartementen hier nog beschikbaar zijn? De verkopend makelaar vertelt je er graag meer over.

Bekijk ook het project Octagon - West

Volledig verkocht
custom media
Meer informatie

Octagon - West

Leiden

1 house available
98m - 149m woonoppervlakte
€ 534.000 tot € 851.000