Schrijf je nog in als reservekandidaat voor Het Fortuyn van Voorschoten fase 2

11 april 2022

Onlangs startte de verkoop van Het Fortuyn van Voorschoten fase 2. De inschrijving is inmiddels gesloten en de gesprekken met de kandidaten zijn van start gegaan. Wil jij ook nog kans maken op een woning in deze fase? Schrijf je dan in als reservekandidaat.

In de tweede fase van Het Fortuyn van Voorschoten komen 34 klassieke koopwoningen in diverse varianten. De woningen variëren niet alleen qua ligging, maar ook qua woningtype, indeling en plattegronden. Houd je van een karakteristieke woning met fraaie details en een klassieke kap? Of heb je liever een ruime woning met talloze indelingsmogelijkheden en prachtig uitzicht over het water? In Het Fortuyn van Voorschoten kan het allemaal!

Wonen in de natuur
In Het Fortuyn van Voorschoten is het elke dag weer heerlijk thuiskomen. Zodra je de natuurrijke woonwijk binnenrijdt of loopt, is het genieten geblazen. Fraaie bomen en hagen, kleurrijke bloemen en prachtige planten zorgen voor een weldaad aan groen en voedsel voor vlinders, bijen en andere nuttige insecten. De bomen en planten zorgen ook voor schaduw, verkoeling én schone lucht. Kinderen kunnen in de wijk naar hartenlust spelen op de voor hen ingerichte speelplekken. Daarnaast is er meer dan genoeg ruimte voor ontmoeting en gezelligheid.

Meld je aan als reservekandidaat
Zie jij jezelf al wonen in deze groene woonwijk in Voorschoten? Meld je dan nog aan als reservekandidaat om kans te maken op een woning in deze fase. Wil je graag meer weten over dit nieuwbouwproject? Neem dan contact op met de verkopend makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Het Fortuyn van Voorschoten - Fase II?

Bekijk ook het project Het Fortuyn van Voorschoten - Fase II

In verkoop
custom media
Meer informatie

Het Fortuyn van Voorschoten - Fase II

Voorschoten

2 woningen beschikbaar
133m - 150m woonoppervlakte
€ 619.000 tot € 925.025