Rustig en landelijk wonen in Zonnebeekweide

10 oktober 2022

Landelijk wonen in een kleinschalig nieuwbouwproject, maar ook profiteren van het gemak van grote steden als Leiden en Alphen aan den Rijn in de buurt? Het kan in Zonnebeekweide! In dit nieuwbouwproject in Woubrugge zijn nog een aantal woningen te koop.

Zonnebeekweide bestaat uit 14 woningen, waarvan zeven benedenwoningen en zeven bovenwoningen. De eenlaagse benedenwoningen hebben een prachtige tuin met aansluitende fietsenstalling. De bovenwoningen bestaan uit twee woonlagen, waardoor hier drie slaapkamers gerealiseerd kunnen worden. Ook hebben de bovenwoningen een eigen terras op het westen met een fijn uitzicht. Uiteraard bieden de woningen in Zonnebeekweide je al het comfort dat je van een nieuwbouwwoning mag verwachten. De bouw van het nieuwbouwproject is al gestart. Je kunt hier dus volgend jaar al wonen!

Ideale locatie
Woubrugge is een klein dorp in de gemeente Kaag en Braassem. In het dorp vind je diverse faciliteiten. Denk aan een basisschool, supermarkt, bibliotheek en horeca. Ook voor de tandarts, huisarts en apotheek hoef je het dorp niet uit. Op het gebied van sport zijn er verschillende mogelijkheden, zoals voetbal, tennis, basketbal en spinning. Maar ook zonder sportvereniging is er genoeg te doen in de omgeving. Hier vind je namelijk verschillende wandel- en fietsroutes.

Ondanks dat je vanuit je huis in enkele stappen in de polder staat, zijn grote steden niet ver weg. Zo ben je in een klein kwartiertje met de auto of ongeveer 20 minuten fietsen in het centrum van Alphen aan den Rijn. Het centrum van Leiden ligt op zo’n 20 minuten rijden met de auto, en via de A4 rijd je gemakkelijk richting Rotterdam en Amsterdam. Ideaal dus!

Interesse?
Heb jij interesse in wonen in Zonnebeekweide? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor de actuele beschikbaarheid. Zij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden die Zonnebeekweide jou biedt.

Wil je op de hoogte blijven van gelijksoortige projecten

Bekijk ook het project Zonnebeekweide

Volledig verkocht
custom media
Meer informatie

Zonnebeekweide

Woubrugge

77m - 105m woonoppervlakte
€ 440.510 tot € 454.425