Royale halfvrijstaande woningen in Het Fortuyn van Voorschoten

09 november 2023

Een royaal woonoppervlak, een fijne leefkeuken en living en vier ruime slaapkamers; het zijn allemaal kenmerken van de halfvrijstaande villa’s in Het Fortuyn van Voorschoten. Momenteel zijn de laatste villa's te koop. Word jij een van de toekomstige bewoners?

De halfvrijstaande villa’s in Het Fortuyn van Voorschoten bieden jou alle voorzieningen en luxe om fijn te wonen. De openslaande deuren in de living geven je directe toegang tot de heerlijke achtertuin. De eerste drie slaapkamers vind je op de eerste verdieping, waar zich tevens een luxe badkamer en een separaat toilet bevinden. Daarnaast is er op de tweede verdieping nog een extra (vierde) slaapkamer. De villa’s beschikken ook allemaal over een eigen garage/berging en op eigen terrein is ruimte om twee auto’s te parkeren. Kortom, genoeg plek voor jouw hele gezin!

De woningen worden hoogwaardig afgewerkt, zijn gasloos, hebben een energiezuinige warmptepompinstallatie en beschikken over comfortabele vloerverwarming. Met een woning in Het Fortuyn van Voorschoten ben je dus ook voorbereid op een duurzame toekomst! De bouw is inmiddels in volle gang. Naar verwachting worden de woningen vanaf medio 2024 opgeleverd.

Interesse?
Passen de kenmerken van deze halfvrijstaande villa’s bij jouw woonwensen? Of ben je benieuwd naar het uitgebreide pakket aan optiemogelijkheden die deze woningen jou ook nog bieden? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek.

Wil je op de hoogte blijven van gelijksoortige projecten

Bekijk ook het project Het Fortuyn van Voorschoten - Fase II

Volledig verkocht
custom media
Meer informatie

Het Fortuyn van Voorschoten - Fase II

Voorschoten

144m - 150m woonoppervlakte
€ 879.000 tot € 928.000