Royaal wonen in Het Fortuyn van Voorschoten fase 2

07 december 2023

Op zoek naar een karakteristieke woning met veel ruimte om te wonen? Kijk dan eens naar de halfvrijstaande villa’s in Het Fortuyn van Voorschoten. Met woonoppervlaktes variërend van 144 tot 150 m² bieden ze een zee aan ruimte met al het comfort van nu.

De klassieke en statige halfvrijstaande villa’s in Het Fortuyn van Voorschoten bieden jou een heerlijke plek om te wonen. Een fijne leefkeuken en living met openslaande deuren naar de achtertuin, drie ruime slaapkamers en een luxe badkamer en toilet op de eerste verdieping én een extra (vierde) slaapkamer op de tweede verdieping is wat je sowieso kunt verwachten. Daarnaast hebben deze villa’s een eigen garage/berging en op eigen terrein is ruimte om twee auto’s te parkeren. Verder worden alle woningen hoogwaardig afgewerkt, zijn ze gasloos en beschikken ze over een energiezuinige warmptepompinstallatie en comfortabele vloerverwarming. Kortom, alles wat je van een nieuwbouwwoning mag verwachten!

De bouw van Het Fortuyn van Voorschoten fase 2 is in volle gang. Naar verwachting kun jij hier vanaf medio 2024 jouw nieuwbouwwoning betrekken.

Natuurrijke woonomgeving
Wonen in Het Fortuyn van Voorschoten is deel uitmaken van een aantrekkelijke, toekomstbestendige wijk. Een unieke en open woonomgeving, waarmee jij je gelijk verbonden voelt. Dat zit ‘m vooral in de manier waarop de omgeving bijdraagt aan jouw gezondheid, veiligheid en welzijn. Bomen en planten zorgen voor schaduw, verkoeling en schone lucht. Ook voorkomen ze wateroverlast, net als de wadi en andere natuurlijke infiltratiesystemen. En wat ook leuk is: in deze rijke natuur vinden vlinders, bijen en andere nuttige insecten eveneens hun plek.

Droomwoning gevonden?
Herken jij in deze halfvrijstaande villa’s jouw droomwoning? Dan hebben we goed nieuws. Er zijn er namelijk nog een paar te koop. Neem contact op met de verkopend makelaar en kom meer te weten over deze woningen en het uitgebreide pakket aan optiemogelijkheden die deze woningen jou nog bieden.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Het Fortuyn van Voorschoten - Fase II?

Bekijk ook het project Het Fortuyn van Voorschoten - Fase II

In verkoop
custom media
Meer informatie

Het Fortuyn van Voorschoten - Fase II

Voorschoten

2 woningen beschikbaar
144m - 150m woonoppervlakte
€ 879.000 tot € 928.000