Robijnhof Leiden: nog twee woningen te koop!

03 maart 2023

De bouw van nieuwbouwproject Robijnhof, in de luwte van de Leidse binnenstad, is in volle gang! De woningen beginnen al echt vorm te krijgen en het metselwerk op de begane grond zit er al mooi op. Er zijn nog twee woningen beschikbaar voor de verkoop.

Ben je op zoek naar een ruim en duurzaam huis in Leiden, dan is een woning in Robijnhof misschien wel jouw droomhuis. Deze nieuwe woningen zijn gelegen in Hoge Mors in Leiden. Deze woonwijk bevindt zich vlakbij het centrum van de stad. Het is de perfecte plek voor bewoners die willen genieten van de stadse voorzieningen, maar ook houden van een rustige, groene plek waar zij zich kunnen terugtrekken.

Bouwnummer 9 en 11 nog beschikbaar
Er zijn nog twee prachtige geschakelde woningen, ookwel driekappers genoemd, beschikbaar. Deze herenhuizen hebben een woonoppervlakte van 156 m², standaard vier slaapkamers en een geïsoleerde garage. De twee beschikbare woningen beschikken ook over een tuin én heerlijk dakterras van circa 18 m². Zo kun je op twee heerlijke plekken genieten van de zon. Aan duurzaamheid wordt ook zeker gedacht bij dit project. De woningen hebben acht zonnepanelen op het dak, waarmee je een groot deel van je huishoudelijke elektriciteit kunt opwekken. 

Ruim opgezette, groene wijk
Robijnhof bestaat in totaal uit 15 gezinswoningen, welke samen een intiem hofje vormen, waar de achtertuinen op uitkomen. De woningen hebben aan de voorkant een plantsoen. Deze rustige wijk biedt alle rust en woongenot voor gezinnen en meerpersoonshuishoudens, terwijl alle nodige voorzieningen op een steenworp afstand zijn. Zowel bushaltes, als scholen en supermarkten zijn op loopafstand. De Leidense binnenstad is op fietsafstand en ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. 

Zie je jezelf hier al wonen?
Interesse in meer informatie over de beschikbare woningen of het nieuwbouwproject? Of staat jouw keuze al vast en wil je je graag inschrijven? Neem contact op met de verkopend makelaar!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Robijnhof?

Bekijk ook het project Robijnhof

In verkoop
custom media
Meer informatie

Robijnhof

Leiden

1 woning beschikbaar
156m - 172m woonoppervlakte
€ 839.845 tot € 859.845