Open Huis Het Fortuyn van Voorschoten groot succes

27 september 2023

Het weer werkte niet echt mee, maar ondanks dat was het Open Huis van Het Fortuyn van Voorschoten van afgelopen vrijdag een groot succes. Vele geïnteresseerden kwamen langs om zich te laten informeren over de laatste twee beschikbare woningen in dit project.

De bouw van de tweede fase van Het Fortuyn van Voorschoten is in volle gang. Naar verwachting worden de woningen al in de eerste helft van 2024 opgeleverd. Dit is tevens de laatste fase van dit nieuwbouwproject en dus jouw laatste kans om te wonen in deze prachtige nieuwe woonwijk.

Halfvrijstaande villa's
Je kunt nog kiezen uit één van de twee, nog beschikbare halfvrijstaande villa’s (bouwnummers 20 en 23). Beiden hebben een woonoppervlakte van circa 150 m² en beschikken over een fijne leefkeuken en living, vier slaapkamers, een luxe badkamer en een separaat toilet. Jouw auto kun je kwijt in de garage/berging of op eigen terrein. Kortom, alle ruimte en luxe om comfortabel te kunnen wonen!

De woningen zijn verder gasloos, hebben een energiezuinige warmptepompinstallatie en beschikken over zonnepanelen voor het opwekken van energie. Met een woning in Het Fortuyn van Voorschoten ben je dus ook nog eens helemaal voorbereid op een duurzame en energiezuinige toekomst!

Interesse?
Spreekt wonen in Het Fortuyn van Voorschoten jou aan en heb je interesse in/wil je graag meer weten over één van de laatste twee woningen? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Het Fortuyn van Voorschoten - Fase II?

Bekijk ook het project Het Fortuyn van Voorschoten - Fase II

In verkoop
custom media
Meer informatie

Het Fortuyn van Voorschoten - Fase II

Voorschoten

2 woningen beschikbaar
144m - 150m woonoppervlakte
€ 879.000 tot € 928.000