Open dag Zonnebeekweide op 30 juni a.s.

15 juni 2023

Nieuwsgierig wat Zonnebeekweide in Woubrugge jou te bieden heeft? Kom dan op vrijdag 30 juni a.s. tussen 15.00 en 17.00 uur naar de open dag op de bouwlocatie en maak kennis met dit kleinschalige nieuwbouwproject en de fijne dorpse en landelijke omgeving.

In Zonnebeekweide komen in totaal 14 woningen: zeven benedenwoningen en zeven bovenwoningen. Ze bieden je allemaal het comfort dat je van nieuwbouw mag verwachten. De bouw van het project is inmiddels vergevorderd en naar verwachting worden de woningen al na de zomer opgeleverd. Je kunt hier dus al op zeer korte termijn wonen!

Alle voorzieningen dichtbij
Woubrugge heeft een gezellig dorpshart met verschillende faciliteiten, zoals een basisschool, supermarkt, bibliotheek en horeca. Ook voor zorg- en sportvoorzieningen kun je in Woubrugge terecht. Daarnaast vind je in de groene, landelijke omgeving diverse fiets- en wandelroutes. Winkelen in de grote stad? Dan liggen Alphen aan den Rijn en Leiden om de hoek!

Laatste woning te koop
Er is in Zonnebeekweide op dit moment nog één benedenwoning te koop. Deze gelijkvloerse woning heeft een woonoppervlakte van 77 m² en een heerlijke tuin met aansluitende fietsenstalling. Kom 30 juni langs tijdens de open dag en laat je uitgebreid informeren over het nieuwbouwproject en de nog beschikbare woning. De makelaar staat voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Zonnebeekweide?

Bekijk ook het project Zonnebeekweide

In verkoop
custom media
Meer informatie

Zonnebeekweide

Woubrugge

2 woningen beschikbaar
77m - 105m woonoppervlakte
€ 440.510 tot € 454.425