Open dag Robijnhof a.s. zaterdag, 3 juni

02 juni 2023

Aanstaande zaterdag ben je van harte welkom, van 13:00 tot 15:00 uur, om het prachtige nieuwbouwproject Robijnhof te bewonderen. Er zijn nog twee laatste hoekwoningen beschikbaar binnen deze groene en veilige wijk in de luwte van de Leidse binnenstad.

De bouw van het intiem hofje met 15 energiezuinige gezinswoningen waar Robijnhof uit bestaat, is in volle gang! Deze rustige wijk biedt alle rust en woongenot voor gezinnen en meerpersoonshuishoudens, met bushaltes, scholen en supermarkten op loopafstand. De Leidense binnenstad is op fietsafstand en ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Open huis: aanstaande zaterdag 3 juni, 13:00 - 15:00 uur
Wil je ervaren hoe het is om te wonen op deze bijzondere plek, waar alle stadse voorzieningen slechts op een steenworp afstand zijn? Aanstaande zaterdag staat de verkopend makelaar voor je klaar om je rond te leiden in de toekomstige wijk en je alles te vertellen over de voorzieningen en het huidige aanbod. Bewonder zelf het groene hof en de omgeving. Wellicht wordt dit volgend jaar jouw nieuwe woonomgeving, want de oplevering staat al gepland voor Q4 van dit jaar!

Nog twee woningen beschikbaar
Ben je er aanstaande zaterdag bij, dan kun je je nu alvast verdiepen in het beschikbaare aanbod. Binnen Robijnhof zijn nog twee prachtige hoekwoningen beschikbaar (bouwnummer 9 en 11). Deze geschakelde woningen bevatten vier slaapkamers, een luxe badkamer en toilet, comfortabele vloerverwarming en een ruime tuin. Zo bieden deze woningen je al het woongenot, terwijl de Leidse binnenstad om de hoek is. Dat is heerlijk wonen!