Op de hoogte blijven van Octagon (Leiden)? Schrijf je in als geïnteresseerde

12 november 2020

Heb jij je al ingeschreven als geïnteresseerde van het nieuwbouwproject Octagon in Leiden? Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom dit nieuwbouwproject, waaronder de start verkoop van de 79 appartementen.

Octagon wordt gerealiseerd in het oude ABN Amro kantoor in het centrum van Leiden. De ‘plint' van het gebouw biedt plek aan een aantal commerciële ruimten, een hotel en een parkeergarage. Boven deze plint komen twee woontorens met in totaal 79 koopappartementen. De appartementen zijn ingericht op ultiem wooncomfort en beschikken over grote raampartijen en een fijne buitenruimte. In dit galante gebouw met een luxe, stijlvolle en vriendelijke uitstraling ben jij van harte welkom als nieuwe bewoner!

De locatie van Octagon is uniek. Het project komt tussen het station en de historische binnenstad van Leiden. Hier woon je met winkels, voorzieningen en de gezelligheid van de stad binnen handbereik. Ook het NS station is nabij. Daarmee zijn ook steden als Den Haag, Haarlem en Amsterdam makkelijk bereikbaar.

Het project wordt momenteel ‘verkoopklaar' gemaakt. De verwachting is dat de verkoop van de appartementen eind 2020 kan starten! Schrijf je hieronder in als geïnteresseerde en blijf zo op de hoogte van de ontwikkelingen rondom dit nieuwbouwproject.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Octagon - Oost?

Bekijk ook het project Octagon - Oost

In verkoop
custom media

Bekijk ook het project Octagon - Oost »