Nog enkele woningen te koop in Westvaartpark fase 2a

14 juli 2023

In fase 2a van Westvaartpark in Hazerswoude-Rijndijk zijn nog enkele woningen te koop. Je kunt nog kiezen voor een ruime rij- of hoekwoning of een riante tweekapper. Welke je ook kiest, je woont hier sowieso duurzaam en energiezuinig in een natuurrijke omgeving.

Met woonoppervlaktes variërend van circa 109 tot maar liefst 166  heb je in jouw woning in Westvaartpark fase 2a alle ruimte om fijn te wonen. De woningen zijn bijna allemaal Energie Neutraal (ENG) met een eigen bodemwarmtepomp, vloerverwarming en -koeling en zonnepanelen. Daarnaast is je CO2 uitstoot laag en profiteer je ook nog eens van lage energiekosten. Fijn voor het milieu en jouw portemonnee! De woningen beschikken verder over een complete (leef)keuken en een badkamer met luxe sanitair. De woningen zijn nog beschikbaar vanaf € 505.500,- v.o.n.

Splinternieuwe wijk in oud-Hollands bouwstijl
De splinternieuwe woonwijk Westvaartpark wordt gekenmerkt door een typische oud-Hollandse bouwstijl in een nieuw jasje. Er keren elementen terug uit de Rijndijk bebouwing, maar ook nieuwe elementen die typerend zijn voor Westvaartpark. In totaal komen hier circa 350 duurzame en energiezuinige nieuwbouwwoningen in een grote variatie aan woningtypes, in een dorpse en natuurrijke omgeving. De bouw van de woningen van fase 2a start deze zomer.

Interesse?
Heb jij interesse in wonen in Westvaartpark en ben je benieuwd naar het actuele aanbod in deze fase? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Ook wanneer je graag meer wilt weten over dit nieuwbouwproject, dan helpt de makelaar je graag verder.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Westvaartpark Fase 2a?

Bekijk ook het project Westvaartpark Fase 2a