Nog enkele woningen beschikbaar | Westend, Roelofarendsveen

13 april 2019

In het project Westend in Roelofarendsveen ontstaat een uiterst duurzame wijk. In de eerste fase komen 34 woningen in verschillende woningtypes. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Vraag de verkopend makelaar naar de actuele beschikbaarheid. 

Wonen in Westend betreft het gebied tussen de lintbebouwing aan het Westeinde en de Braassemdreef. In totaal zullen hier circa 236 woningen op 3 eilanden worden gerealiseerd. De eilanden bestaan uit Westereiland, Middeneiland en Oostereiland. In de eerste fase (Middeneiland) komen 34 woningen, bestaande uit 8 verschillende woningtypes: vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen en rijwoningen, in allerlei vormen, uitvoeringen en beleving. 

De meeste woningen komen aan het water te liggen, andere weer groen gelegen centraal op het eiland. Sommige woningen hebben een rieten kap, anderen dieprode dakpannen. Ook zijn er fraaie combinaties met steen en hout. Het hele project biedt straks een zeer gevarieerde aanblik, een landelijke uitstraling en het geheel voelt oer-Nederlands fijn. Door de huizen, de lommerrijke natuur, de landelijke weggetjes, de witte bruggetjes en het smaakvol hekwerk.

De plattegrond van de twee-onder-één-kapwoning type Robijn is onlangs aangepast. In plaats van een inpandige berging heeft de woning nu een stenen berging naast de woning. Dit heeft als voordeel dat je nog meer leefruimte hebt in huis. De verkoopprijs van de woning is door deze wijziging aangepast. Bekijk de nieuwe plattegrond onder dit bericht. 

Heb jij interesse in een woning in dit project? Neem dan contact op met de verkopend makelaar.