Nog enkele fraaie woningen te koop in Het Fortuyn van Voorschoten

08 juni 2023

In Het Fortuyn van Voorschoten is het heerlijk thuiskomen: fraaie bomen en hagen, kleurrijke bloemen en prachtige planten, speelplekken voor kinderen en volop ruimte voor ontmoeting. Klinkt dit als jouw ideale woonlocatie? Check dan snel de beschikbaarheid in fase 2!

Hou je van een karakteristieke woning met fraaie details en een klassieke kap? Of heb je liever een ruime woning met talloze indelingsmogelijkheden en prachtig uitzicht over het water? In Het Fortuyn van Voorschoten kan het allemaal! Het woningaanbod varieert van fraaie laan-, platsoen- en vlietwoningen tot halfvrijstaande villa’s. In totaal worden er in Het Fortuyn van Voorschoten 96 koopwoningen gerealiseerd, in twee verschillende fases. Fase 1, bestaande uit 62 woningen, is volledig verkocht. In fase 2, met in totaal 34 woningen, zijn er nog enkele woningen te koop. De bouw van de woningen is reeds gestart; nu kopen is dus sowieso wonen!

Check het actuele aanbod
Ben jij nieuwsgierig naar het actuele aanbod in Het Fortuyn van Voorschoten fase 2? Check dan snel de projectwebsite of neem contact op het de verkopend makelaar. En wie weet wordt ook jij binnenkort trotse koper van één van de fraaie woningen in dit nieuwbouwproject. 

Wil je op de hoogte blijven van gelijksoortige projecten

Bekijk ook het project Het Fortuyn van Voorschoten - Fase II

Volledig verkocht
custom media
Meer informatie

Het Fortuyn van Voorschoten - Fase II

Voorschoten

144m - 150m woonoppervlakte
€ 879.000 tot € 928.000