Laatste woning beschikbaar | Westend - Middeneiland, Roelofarendsveen

22 oktober 2020

Op het Middeneiland van Westend (Roelofarendsveen) worden 31 prachtige woningen gerealiseerd. Hier woon je in een mooie nieuwe woonwijk op een zeer centrale plek in de Randstad. Enkel bouwnummer 307 is nog beschikbaar. Word jij de gelukkige koper?

Bouwnummer 307 is een ruime eengezinswoning van het type Saffier. De woning heeft een woonoppervlakte van 144 m². Aan de voorzijde van de woning is de keuken gesitueerd. Deze wordt casco opgeleverd, zodat je deze geheel naar eigen smaak kunt aanschaffen. De brede pui aan de achterkant van de woning is voorzien van openslaande deuren, met aan de achtergevel een mooie pergola. De eerste verdieping telt 3 slaapkamers en een luxe afgewerkte badkamer. Op de tweede verdieping bevindt zich het aansluitpunt voor de wasmachine en droger. Daarnaast is er een grote open ruimte die je naar eigen inzicht kunt inrichten/gebruiken. De koopsom voor deze woning bedraagt € 400.000,- v.o.n.

Roelofarendsveen ligt zeer centraal in de Randstad, midden in het centrum van de driehoek Amsterdam, Den Haag, Utrecht. De verbindingen met die steden, maar ook Schiphol, zijn magnifiek. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Ook ben je binnen 20 minuten op het strand om even lekker uit te waaien of te genieten van het mooie weer. Ook dichterbij is er alles om het fijn te hebben. Roelofarendsveen heeft een gezellig centrum, volop winkels en horeca, scholen, sportverenigingen, een mooi cultureel aanbod en nog veel meer.

Wil jij eigenaar worden van dit laatste bouwnummer? Wacht niet langer en neem contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek. De bouw start al in het eerste kwartaal van 2021.