Laatste twee appartementen te koop in Park Beresteyn

03 oktober 2023

Bijna alle appartementen van nieuwbouwproject Park Beresteyn in Voorschoten zijn verkocht. Er zijn nog slechts twee royale 3-kamerappartementen te koop. Wil jij wonen op deze prachtige groene buitenplaats? Laat deze kans dan niet schieten!

De twee nog beschikbare appartementen (bouwnummers 1 en 33) liggen beiden op de begane grond en hebben een royaal woonoppervlak van circa 110 m². Een zee aan ruimte dus om jouw woondroom waar te maken. De appartementen beschikken over een heerlijk ruime en lichte woonkamer, twee slaapkamers, een luxe badkamer voorzien van sanitair en tegelwerk en een eigen buitenruimte met uitzicht op de mooie groene omgeving. Jouw auto kun je parkeren op je eigen parkeerplek in de gezamenlijke, half-verdiepte privé parkeergarage, welke wordt voorzien van een fraaie daktuin.

Wonen nabij vele voorzieningen
In Park Beresteyn woon je op een centrale locatie in Voorschoten. Vanuit de rust in deze bosrijke omgeving, wandel of fiets je zo naar het centrum van Voorschoten. Ook het zwembad, de tennisbaan en de golfbaan vind je om de hoek. Daarnaast zijn ook diverse andere voorzieningen/plekken niet ver weg. Zo ben je in een mum van tijd in de gezellige stad Leiden, bij de Vliet en vele vaarroutes, het recreatieaanbod van Vlietlanden, het strand en de duinen van de Wassenaarse slag en de mooiste wandel- en fietsroutes.

Profiteer van de voordelen van nieuwbouw
Het kopen van een appartement in Park Beresteyn heeft enkele grote voordelen. Zo zijn de appartementen duurzaam, waardoor je energieverbruik lager is en je minder betaalt voor je energiekosten. Daarnaast is jouw appartement helemaal nieuw. Je hebt hier dus geen last van achterstallig onderhoud en de eerste jaren zullen de onderhoudskosten minimaal zijn. Ook fijn: de prijs van deze appartementen staat vast, waardoor je precies weet waar je aan toe bent.

Ideale woonlocatie gevonden?
Heb jij in Park Beresteyn jouw ideale woonlocatie gevonden? Pak dan nu deze kans en neem contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek. Deze vertelt je graag meer over dit nieuwbouwproject en de laatste twee beschikbare appartementen.