Laatste Laanwoningen in Het Fortuyn van Voorschoten fase 2

05 januari 2023

Aan de centrale laan in Het Fortuyn van Voorschoten fase 2 komen schitterende Laanwoningen. Deze ‘herenhuizen’ hebben een kenmerkende klassieke uitstraling met rijke details en fraai vormgegeven luifels. Inmiddels zijn de laatste Laanwoningen te koop.

De Laanwoningen zijn met woonoppervlaktes variërend van circa 135 tot 144 m² heerlijk ruim. Op de begane grond bevindt zich de woonkamer met een fijne leefkeuken. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een luxe afgewerkte badkamer. Daarnaast is er op de tweede verdieping een ruime (vierde) slaapkamer en een technische ruimte met onder meer de aansluiting voor de wasmachine/-droger.

Bij het ontwerpen van de woningen stonden de woorden duurzaamheid en energiezuinigheid centraal. De woningen zijn dan ook gasloos en voorzien van een bodemwarmtepomp en vloerverwarming. Dit maakt dat je hier zeer comfortabel woont. Tot slot beschikt iedere woning ook over een eigen parkeerplaats op het gemeenschappelijke parkeerterrein achter de woningen. Je hoeft hier dus nooit te zoeken naar een parkeerplek! De Laanwoningen zijn nog beschikbaar vanaf € 698.445,- v.o.n. en zijn in de basis al voorzien van meerwerk.

Interesse in een Laanwoning?
Spreken deze Laanwoningen jou aan of wil je graag meer weten? Of ben je benieuwd wat Het Fortuyn van Voorschoten jou nog meer te bieden heeft? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Deze vertelt je graag meer.

Wil je op de hoogte blijven van gelijksoortige projecten

Bekijk ook het project Het Fortuyn van Voorschoten - Fase II

Volledig verkocht
custom media
Meer informatie

Het Fortuyn van Voorschoten - Fase II

Voorschoten

144m - 150m woonoppervlakte
€ 879.000 tot € 928.000