Laatste kans op wonen in Robijnhof, Leiden

29 september 2023

Ben je op zoek naar een moderne, energiezuinige en comfortabele nieuwbouwwoning niet ver van het centrum van Leiden? Dan is nieuwbouwproject Robijnhof dé plek voor jou! Maar wacht niet te lang; er is nog slechts één woning te koop.

Deze laatste beschikbare woning (bnr. 11) is met een woonoppervlakte van 156 m² heerlijk royaal. De ruime woonkeuken ligt aan de voorzijde van de woning en is voorzien van de nodige aansluitpunten. De keukeninrichting zelf is niet inbegrepen in de koopsom, zodat je deze nog helemaal naar eigen wens kunt inrichten. De fijne woonkamer bevindt zich aan de achterzijde van het huis en beschikt over openslaande deuren naar de achtertuin. Ook is er op de topverdieping nog een terras van circa 20 m². Een extra plus die vooral ideaal is in het voor- of najaar wanneer de zon wat lager staat.

De woning heeft verder vier slaapkamers, drie op de eerste verdieping en één op de tweede verdieping. Dus ook voor een eigen thuiswerkplek of hobbykamer is hier genoeg plek. En ook voor jouw auto is voldoende ruimte. Parkeren kan bij deze woning op eigen terrein, zowel in de garage als op de eigen oprit. Ook fijn: op het dak van de woning liggen 8 zonnepanelen, waarmee een groot deel van jouw huishoudelijk energieverbruik opgewekt kan worden. De koopsom voor deze woning bedraagt € 839.845,- v.o.n.

Interesse?
Heb jij interesse in deze laatste beschikbare woning in Robijnhof? Laat deze kans dan niet schieten en neem contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek. Ook als je graag meer wilt weten over deze woning, staat de verkopend makelaar je graag te woord. De bouw van Robijnhof is bijna gereed. De woningen zullen al op korte termijn worden opgeleverd.

Wil je op de hoogte blijven van gelijksoortige projecten

Bekijk ook het project Robijnhof

Volledig verkocht
custom media
Meer informatie

Robijnhof

Leiden

156m - 172m woonoppervlakte
€ 839.845