Laatste 2 appartementen! | The Hill, Zoeterwoude

18 april 2020

In nieuwbouwproject The Hill in Zoeterwoude zijn nog 2 ruime hoekappartementen te huur. Wil jij wonen met een weids uitzicht over de nieuwe wijk Meerburg en de polders van Zoeterwoude? Dit is je kans! 

De 87 huurappartementen variëren in grootte en huurprijs, waardoor zowel starters als doorstromers de mogelijkheid hebben om hier te wonen. De laatste 2 beschikbare appartementen zijn 2 royale hoekappartementen met veel daglicht in de woonkamer. Het eerste hoekappartement (type 5, € 1.216 tot € 1.231) heeft een woonoppervlakte van 99 m² en beschikt over 2 slaapkamers. De open keuken is voorzien van een recht aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur. Ook de badkamer is van alle gemakken voorzien en luxe afgewerkt. Je kunt heerlijk in het zonnetje zitten op het balkon, met ligging op het zuidoosten, dat grenst aan de woonkamer. Het tweede hoekappartement (type 8, € 1.190 tot € 1.205) heeft een woonoppervlakte van ca. 95 m². Het appartement is voorzien van een balkon op het zuidwesten, aansluitend aan de woonkamer én een loggia aansluitend aan de grootste slaapkamer. Ook bij dit appartement worden de keuken en de badkamer compleet opgeleverd en luxe afgewerkt. Je auto kun je parkeren in de parkeergarage en er zijn twee centrale fietsenbergingen om je fiets veilig te stallen.


The Hill ligt direct aan de A4. Via de snelweg ben je in no-time in Leiden, Den Haag, Amsterdam en Schiphol. Met het openbaar vervoer ben je binnen een kwartiertje in het centrum van de Leidse binnenstad! In de omgeving van Zoeterwoude zijn diverse parken, een mooi plassengebied en polders, molens en dijkjes.


Ben je enthousiast en wil je graag wat meer informatie? Neem dan gerust contact op met de makelaar. 

Would you like to stay informed about similar projects

Bekijk ook het project The Hill Zoeterwoude

Volledig verhuurd
Meer informatie

The Hill Zoeterwoude

Zoeterwoude


€ 881 tot € 1.231
72 m2 - 99 m2 woonoppervlakte

Bekijk ook het project The Hill Zoeterwoude »