Kom op 5 maart naar het kijkmoment! | The Hill, Zoeterwoude

28 februari 2020

The Hill in Zoeterwoude bestaat uit 87 vrije sector huurappartementen in maar liefst 11 verschillende typen. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Benieuwd? Kom 5 maart a.s. naar het kijkmoment!

De appartementen variëren in grootte en huurprijs, waardoor zowel starters als doorstromers de mogelijkheid hebben om hier te wonen. Elk appartement krijgt een luxe keuken met inbouwapparatuur, een moderne badkamer, vloerverwarming en een eigen parkeerplaats. Lekker buiten zitten met mooi weer? De appartementen aan de zijde van de A4, hebben een terras dat uitkijkt op de mooie, centrale binnentuin van The Hill. De andere appartementen hebben een balkon of loggia als buitenruimte. 


The Hill ligt direct aan de A4. Via de snelweg ben je in no-time in Leiden, Den Haag, Amsterdam en Schiphol. Met het openbaar vervoer ben je binnen een kwartiertje in het centrum van de Leidse binnenstad! In de omgeving van Zoeterwoude zijn diverse parken, een mooi plassengebied en polders, molens en dijkjes. Je kunt hier dus heerlijk recreëren, wandelen en fietsen.


Vorige week was het eerste moment dat huurders en geïnteresseerden een kijkje konden nemen op locatie. Op de eerste verdieping van het appartementengebouw was van elk type appartement een woning open. Ben jij ook benieuwd hoe The Hill eruitziet? Kom dan op donderdag 5 maart a.s. tussen 16:00 en 17:00 uur naar het tweede kijkmoment (Stadhouderslaan 200 - 286 Zoeterwoude).

Would you like to stay informed about similar projects

Bekijk ook het project The Hill Zoeterwoude

Volledig verhuurd
Meer informatie

The Hill Zoeterwoude

Zoeterwoude


€ 881 tot € 1.231
72 m2 - 99 m2 woonoppervlakte

Bekijk ook het project The Hill Zoeterwoude »