Klassiek en statig wonen in Westvaartpark

30 november 2022

Klassiek en statig, dat is wat de twee-onder-één-kapwoningen type L van Westvaartpark in Hazerswoude-Rijndijk typeert. Van dit woningtype is onder andere bouwnummer 101 nog te koop. Een royale woning met 3 slaapkamers en een nog vrij indeelbare zolder.

Deze royale twee-onder-één-kapwoning met een woonoppervlakte van 154 m² is van alle gemakken voorzien, met onder andere een complete en ruime leefkeuken en een luxe badkamer inclusief sanitair. De woonkamer bevindt zich aan de tuinzijde van de woning, welke ligt op het zonnige zuiden. Met drie slaapkamers op de eerste verdieping en een zolder die je nog naar hartenlust kunt indelen, biedt deze woning jou meer dan genoeg ruimte voor jouw hele gezin. Ook qua parkeren is er plek genoeg. Dit kan bij de woning in de ruime garage of op de twee parkeerplekken op eigen terrein. De koopsom voor deze woning bedraagt € 715.000,- v.o.n.

Duurzaam wonen
Het grootste gedeelte van de woningen in Westvaartpark wordt uitgevoerd als Energie Neutraal Gebouw (ENG), het andere deel als Bijna Energie Neutraal Gebouw (BENG). Je woont hier dus zeer duurzaam. Daarnaast is je CO2 uitstoot laag en profiteer je van een lage energierekening. Toch fijn met de huidige energietarieven! Benieuwd wat je met een woning in Westvaartpark bespaart ten opzichte van je huidige woning? Vul het stappenplan op de projectwebsite in en ontdek je besparing!

Ook wonen in Westvaartpark?
Spreekt wonen in Westvaartpark jou aan en wil je weten wat dit nieuwbouwproject in Hazerswoude-Rijndijk jou te bieden heeft? Neem contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Westvaartpark Fase 2a?

Bekijk ook het project Westvaartpark Fase 2a

In verkoop
custom media