Inschrijving gesloten | The Hill, Zoeterwoude

17 januari 2020

The Hill is gelegen in een dynamische wijk vlakbij de polders van Zoeterwoude en met Leiden binnen handbereik. Enthousiast? De inschrijving is gesloten, maar je kunt je aanmelden als reservekandidaat.

De locatie van The Hill is perfect. Het ligt direct aan de A4, waardoor je met de auto in no-time in Leiden, Den Haag, Amsterdam en Schiphol bent. Natuurlijk kun je voor woon-werkverkeer naar Leiden ook het openbaar vervoer of de fiets nemen. Binnen een kwartiertje ben je in het centrum van de Leidse binnenstad! Erop uit in je vrije tijd? In de omgeving van Zoeterwoude zijn diverse parken, een mooi plassengebied en polders, molens en dijkjes. Je kunt hier dus heerlijk recreëren, wandelen en fietsen.


Het appartementengebouw bestaat uit 87 vrije sector huurappartementen in maar liefst 11 verschillende typen. De appartementen aan de zijde van de A4, hebben een terras dat uitkijkt op de mooie, gemeenschappelijke binnentuin van The Hill. De andere appartementen hebben een balkon of loggia als buitenruimte. Elk appartement krijgt een luxe keuken met inbouwapparatuur, een moderne badkamer, vloerverwarming en een eigen parkeerplaats. 


Spreekt wonen in The Hill jou aan? De inschrijving is inmiddels gesloten, maar je kunt je via de projectwebsite aanmelden als reservekandidaat.

Bekijk ook het project The Hill Zoeterwoude

Volledig verhuurd
Meer informatie

The Hill Zoeterwoude

Zoeterwoude


€ 881 tot € 1.231
72 m2 - 99 m2 woonoppervlakte