Dorps, groen en energieneutraal wonen in Bentwijck

09 februari 2023

Ben jij op zoek naar een gezellige, kindvriendelijke en gevarieerde nieuwbouwwijk in het Groene Hart? Dan is nieuwbouwproject Bentwijck in Benthuizen wat voor jou! Op dit moment is de verkoop van de 41 woningen uit fase 1 in volle gang!

Wonen in Bentwijck vervult de wensen van velen; het wordt een wijk voor jong en oud. Het woningaanbod van fase 1 is verrassend volledig en bestaat uit vrijstaande woningen (vanaf € 894.850 v.o.n.), twee-onder-één-kapwoningen (vanaf € 725.850 v.o.n.), eengezinswoningen (vanaf € 454.850 v.o.n.) en levensloopbestendige woningen (vanaf € 484.850 v.o.n.).

Duurzaam en energieneutraal
In Bentwijck profiteer je van de voordelen van duurzaam wonen: de woningen worden energieneutraal gebouwd en beschikken over het hoogste energielabel (A++++). De energie voor de verwarming, koeling en ventilatie wordt opgewekt door de zonnepanelen op het dak. Enkel het verbruik voor verlichting, douchen en koken is voor eigen rekening. Daarnaast is er de mogelijkheid om extra zonnepanelen te plaatsen, zodat een deel van deze kosten ook kan worden gecompenseerd.

Wonen in het Groene Hart
Benthuizen ligt in het Groene Hart. In het gezellige dorp, grenzend aan het natuurgebied Bentwoud, vind je onder andere een supermarkt, dorpshuis en een tennis- en voetbalvereniging. Behoefte aan meer voorzieningen? Binnen 10 minuten rijden ben je in het centrum van Zoetermeer. Ook in omliggende plaatsen als Alphen aan den Rijn, Den Haag en Leiden kun je genoeg horecagelegenheden en winkels bezoeken.

Meer informatie
Heb jij interesse in wonen in Bentwijck en ben je benieuwd naar de mogelijkheden om in aanmerking te komen voor een woning? Neem dan contact op met de verkopend makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Bentwijck?

Bekijk ook het project Bentwijck

In verkoop
custom media
Meer informatie

Bentwijck

Benthuizen

11 woningen beschikbaar
121m - 184m woonoppervlakte
€ 469.850 tot € 949.850