Bouw Het Fortuyn van Voorschoten fase 2 gestart

20 april 2023

Op 12 april is de bouw van Het Fortuyn van Voorschoten fase 2 feestelijk gestart. Na de officiële handelingen was er voor de toekomstige bewoners ruimte om te proosten en kennis te maken. Ook wonen in deze splinternieuwe woonwijk? Het is nog mogelijk.

Hou je van een karakteristieke woning met fraaie details en een klassieke kap? Of heb je liever een ruime woning met talloze indelingsmogelijkheden en prachtig uitzicht over het water? In Het Fortuyn van Voorschoten kan het allemaal! Het woningaanbod varieert van fraaie laan-, platsoen- en vlietwoningen tot halfvrijstaande villa’s. Zo is er altijd wel eentje die past bij jouw woonwensen.

Wanneer je woont in Het Fortuyn van Voorschoten maak je deel uit van een aantrekkelijke, toekomstbestendige wijk. Een unieke en open woonomgeving, waarmee je je direct verbonden voelt. Dat zit ‘m vooral in de manier waarop de omgeving bijdraagt aan jouw gezondheid, veiligheid en welzijn. Bomen en planten zorgen voor schaduw, verkoeling en schone lucht. Ook voorkomen ze wateroverlast, net als de wadi en andere natuurlijke infiltratiesystemen. En wat ook leuk is: in deze rijke natuur vinden vlinders, bijen en andere nuttige insecten eveneens hun plek!

Check de actuele beschikbaarheid
Wil jij ook deel uitmaken van deze prachtige nieuwe woonwijk in Voorschoten? Check dan snel de actuele beschikbaarheid op de projectwebsite of neem contact op met de verkopend makelaar. Deze staat je graag te woord.

Wil je op de hoogte blijven van gelijksoortige projecten

Bekijk ook het project Het Fortuyn van Voorschoten - Fase II

Volledig verkocht
custom media
Meer informatie

Het Fortuyn van Voorschoten - Fase II

Voorschoten

144m - 150m woonoppervlakte
€ 879.000 tot € 928.000