Bouw gestart | Wouw!, Woubrugge

24 september 2020

Aan de rand van de Woudwetering in Woubrugge is de bouw gestart van het nieuwbouwproject Wouw!. Wil jij ook wonen in deze plezierige wijk, op slechts een kwartiertje rijden van Alphen aan den Rijn? Check dan snel de actuele beschikbaarheid.

In het project Wouw! komen in totaal 35 woningen in diverse woningtypes; eengezinswoningen, royale hoekwoningen, beneden- en bovenwoningen en riante vrijstaande woningen. Iedere doelgroep zal zich er thuis voelen. Zoek je iets gelijkvloers, maar wel graag in een plezierige wijk waar kinderen buiten spelen en buren een praatje met elkaar maken? Of wil je graag vrijstaand wonen met een fijne tuin aan het water? In Wouw! is dit allemaal mogelijk.

De omgeving van Woubrugge is prachtig, met weids uitzicht over de polders en volop sport- en waterrecreatiemogelijkheden op het Braassemermeer. Voor een dagje winkelen kun je terecht in Alphen aan den Rijn, dat op korte afstand ligt van Woubrugge. Ook Leiden, Den Haag en Amsterdam/Schiphol zijn makkelijk te bereiken.

Spreekt wonen in Wouw! jou aan? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor meer informatie en de actuele beschikbaarheid.