Aanstaande vrijdag Open Huis Het Fortuyn van Voorschoten

20 september 2023

Nieuwsgierig naar de laatste beschikbare woningen in Het Fortuyn van Voorschoten? Kom vrijdag 22 september a.s. naar het Open Huis op de bouwlocatie. Het verkoopteam staat tussen 15.00 en 17.00 uur voor je klaar om je volledig te informeren over het actuele aanbod.

Op dit moment zijn er in Het Fortuyn van Voorschoten nog twee halfvrijstaande villa’s te koop (bouwnummers 20 en 23). Met een woonoppervlakte van circa 150 m² zijn deze duurzame woningen heerlijk ruim. Ze beschikken over een fijne leefkeuken en living, vier slaapkamers, een luxe badkamer een separaat toilet. Daarnaast is er ook plek voor je auto: in de garage/berging en ook nog op eigen terrein.

Er wordt hard gewerkt aan de bouw van de tweede en tevens ook de laatste fase van Het Fortuyn in Voorschoten. Naar verwachting kunnen de kopers al in de eerste helft van 2024 hun nieuwe woning betrekken.

Heerlijke woonomgeving
In Het Fortuyn van Voorschoten is het heerlijk thuiskomen. Vanaf het moment dat je de woonwijk binnenrijdt of loopt, is het genieten. Fraaie bomen en hagen, kleurrijke bloemen en prachtige planten zorgen voor een weldaad aan groen. Kinderen kunnen er naar hartenlust spelen op de voor hen ingerichte speelplekken. Ook is er volop ruimte voor ontmoeting en gezelligheid.

Nieuwsgierig?
Kom aanstaande vrijdag naar het Open Huis en neem een kijkje bij enkele van de woningen die in aanbouw zijn. Proef daarnaast alvast de sfeer in deze nieuwe woonwijk. Het verkoopteam staat voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Niet in de gelegenheid om langs te komen maar wel interesse? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Deze helpt je graag verder.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Het Fortuyn van Voorschoten - Fase II?

Bekijk ook het project Het Fortuyn van Voorschoten - Fase II

In verkoop
custom media
Meer informatie

Het Fortuyn van Voorschoten - Fase II

Voorschoten

2 woningen beschikbaar
144m - 150m woonoppervlakte
€ 879.000 tot € 928.000