Verkoop Havensuites en Havenkwartier start aanstaande zaterdag

17 juni 2021

Aanstaande zaterdag 19 juni om 12.00 uur is het zover! Dan start de verkoop van de 43 appartementen en penthouses in de Havensuites en 12 atelierwoningen in het Havenkwartier in Alphen aan den Rijn. Inschrijven is mogelijk tot maandag 5 juli a.s. 12.00 uur.

De Havensuites – luxe wonen aan de Rijnhaven
De appartementen en penthouses in de Havensuites hebben allemaal een frontligging aan de Rijnhaven. Met woonoppervlaktes van 78 tot 141 m² van de drie- en vierkamerappartementen is er een ruime keuze voor iedereen. De prijzen variëren van € 362.500,- voor een driekamerappartement tot € 660.000,- voor de grootste vierkamerappartementen (met 2 badkamers) op de zesde t/m de negende verdieping. De 2 penthouses op de bovenste woonlaag van de Havensuites hebben een woonoppervlakte van ruim 180 m² en zijn met buitenruimtes tot 86 m² werkelijk uniek! De penthouses zijn beschikbaar vanaf € 925.000,-.   

Het Havenkwartier – wonen en werken in een dynamische omgeving
De 12 atelierwoningen van het Havenkwartier bieden je alle ruimte om wonen en werken te combineren in een dynamische omgeving. Op de begane grond vind je een werkruimte met een brede invulling. Type Commandeur in de corridor naar de Rijnhaven heeft één woonverdieping, type Luitenant-Admiraal aan de Prinses Margrietlaan heeft zelfs 2 woonverdiepingen met onder andere 3 slaapkamers. Beide typen hebben de beschikking over een heerlijk terras aan de fraaie daktuin en een parkeerplaats in de parkeergarage. De prijzen van de atelierwoningen variëren van € 325.000,- voor het type Commandeur en € 425.000,- voor de vijfkamerwoning Luitenant-Admiraal.

Jouw droomwoning compleet
Alle appartementen, penthouses en atelierwoningen worden geleverd inclusief stelpost voor jouw droomkeuken en badkamer én inclusief een parkeerplaats in de privé parkeergarage. Voor jouw bezoekers is er een algemeen parkeerdek voorzien. Zo ben je verzekerd van een topwoning in de Havensuites of het Havenkwartier!

Inschrijven?
Heb jij interesse in een woning in de Havensuites of het Havenkwartier? Schrijf je dan vanaf zaterdag 19 juni a.s. 12.00 uur in via de projectwebsite voor jouw favoriete woning. Vanaf dat moment vind je op de projectwebsite tevens meer informatie over de verschillende woningen, de prijslijst en de diverse verkoopdocumenten. Inschrijven kan direct online of door het losse inschrijfformulier in te vullen en te mailen naar de makelaar. Meer weten? De makelaar licht het plan in een persoonlijk gesprek graag aan je toe.

Bekijk ook het project Havensuites

In verkoop
custom media
Meer informatie

Havensuites

Alphen aan den Rijn

3 woningen beschikbaar
78m - 183m woonoppervlakte
€ 362.500 tot € 950.000