15 mei a.s. start verkoop | Westend fase 3, Roelofarendsveen

29 april 2020

Op vrijdag 15 mei a.s. start de digitale verkoop van de derde fase van Westend in Roelofarendsveen. Deze fase bestaat uit 31 duurzame woningen in een groene omgeving. Lees hier meer over de verschillende woningtypen.

De 31 koopwoningen in fase 3 zijn de laatste woningen die in het plan Westend in verkoop komen. De woningen in deze fase worden verdeeld over 7 woonblokjes. Alle woningen zijn gasloos en worden voorzien van een warmptepomp en een aantal PV panelen (optioneel uit te breiden). 

De woningen lijken op de woningen in eerdere fasen, maar zijn door een aantal aanpassingen toch net even anders. De ruime tussenwoningen van de woningtypen Smaragd en Saffier krijgen nu bijvoorbeeld een vrijstaande berging in de achtertuin. Ook komen er 8 duurzame woningen van het type Opaal, waarvan er 4 woningen Nul op de Meter zijn en alle woningen een uitbouw aan de voorkant hebben. Verder is het type Jade ook in deze fase weer beschikbaar. Een nieuwe parel is het type Topaas; een eengezinswoning met afmetingen variërend van 96 tot 112 m2. Er zijn al woningen beschikbaar vanaf € 250.000,- v.o.n.

Wil jij ook centraal wonen midden in het centrum van de driehoek Amsterdam, Den Haag en Utrecht? Schrijf je dan vanaf 15 mei a.s. 12.00 uur in via de projectwebsite van Westend voor jouw favoriete woning. De inschrijving sluit op maandag 8 juni om 12.00 uur.